HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες


Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 11 βαθμούς στηνΚεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδακαι από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίουκαι την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν καταιγίδες στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ νότιοι μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι κυρίως και μετά, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί.

Αναλυτικά η πρόγνωση:
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στις θαλασσιές και παραθαλάσσιες περιοχές σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και μέχρι το βράδυ θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΝεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονιά θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου (πάνω από 1200 μετρά), της δυτικής στερεάς (πάνω από 900 μετρά), ενώ στην Ήπειρο θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΝεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν και κυρίως στις θαλασσιές και παραθαλάσσιες περιοχές θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΝεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ όποτε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΝεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα από το πρωί και θα ενταθούν πάλι τη νύχτα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια