HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


AΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ: Δεν υπήρχε Λίμνη Aίματος;;;- Σκηνοθετημένη η αυτοκτονία του Βαγγέλη;;; (ΦΩΤΟ)



Mια αποκάλυψη βόμβα του έμπειρου αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου στο ΒΗΜΑ έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την δήθεν αυτοκτονία μετά από κόψιμο στις φλέβες του. Δεν υπήρχαν δίπλα του ίχνη αίματος-ούτε στο χώμα, ούτε πουθενά. Που και κάτω από ποιές συνθήκες έχασε την ζωή του ο Βαγγέλης Γιακουμάκης;

Στο μεταξύ σοκ προκαλεί και το γεγονός ότι οι άνδρες της Ασφάλειας στα Ιωάννινα δεν έχουν κατάσχει ακόμη τα κινητά της παρέας των Κρητικών καθώς και του απόφοιτου της Γαλακτοκομικής που υπηρετεί σε κοντινή στρατιωτική μονάδα και ο οποίος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη λίγες μέρες πρίν εξαφανισθεί ο 20χρονος σπουδαστής.




Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να έχει δώσει εντολή σε κλιμάκιο 30 ανδρών που υπηρετούν στην Ασφάλεια της Αθήνας να φύγουν κατεπειγόντως για την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις εντός της Ασφάλειας για παραλείψεις στην έρευνα για τον θάνατο του νεαρού σπουδαστή.

Διαρκή ενημέρωση για την πορεία των ερευνών ζήτησε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Επιπλέον ένα ζήτημα ενδιαφέροντος για τους ερευνητές της υπόθεσης είναι να εξετασθούν τμήματα από χώμα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο άτυχος σπουδαστής σε χωράφι της οδού Μαβίλη.

Όπως ανέφεραν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «αν εκτιμήσουμε τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο αργός, βασανιστικός θάνατος του νεαρού μετά το κόψιμο των φλεβών του επήλθε μετά την απώλεια τεράστιας ποσότητας αίματος. Παρ’ ότι εκεί που βρέθηκε το σώμα του 20χρονου υπήρχαν λιμνάζοντα νερά, θα έπρεπε λογικά το χώμα να έχει διαποτιστεί με αίμα του άτυχου σπουδαστή, και αυτό θα πρέπει να ανιχνευθεί. Αλλιώς θα πρέπει να αναζητηθεί αν τα πλήγματα στα χέρια του επήλθαν σε άλλο σημείο και απλώς στο σημείο που βρέθηκε άφησε την τελευταία πνοή του…»

Ένα νέο βίντεο από τη Γαλακτοκομική Σχολή που δείχνει την «πίεση» την οποία δεχόταν ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης από συμφοιτητές του εξετάζουν τις τελευταίες ώρες τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια θα το αποστείλουν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που διεξάγει τη σχετική έρευνα για τις συνθήκες εξαφάνισης και θανάτου του 20χρονου σπουδαστή.




Το βίντεο αυτό φέρεται να παρουσίασε τις τελευταίες ώρες ο ιδιωτικός αστυνομικός κ. Γιώργος Τσούκαλης που συμμετέχει στην έρευνα και ο οποίος είχε σχετική συνάντηση το πρωί της Παρασκευής με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννη Πανούση.

Την ίδια ώρα οι διωκτικές αρχές φέρεται να διαθέτουν στοιχεία ότι το απονενοημένο διάβημα του σπουδαστή σχετίζεται άμεσα με εκβίαση, τις τελευταίες ημέρες πριν από την εξαφάνισή του, από συμφοιτητές που φέρεται να τον απειλούσαν με δημοσιοποίηση προσωπικών υποθέσεων και επιλογών του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με το kourdistoportocali.com,εκτιμούν ότι «το ζήτημα της προγενέστερης βίαιης συμπεριφοράς των συμφοιτητών του έχει μικρό ρόλο στη φυγή και στην αυτοχειρία του 20χρονου. Φέρεται να μεσολάβησαν ορισμένα “ειδικά” γεγονότα τις τελευταίες ημέρες με επαπειλούμενες “αποκαλύψεις” -με την εμπλοκή τουλάχιστον δύο ατόμων- σε βάρος του σπουδαστή που πιθανόν τον οδήγησαν σε αυτή τη μοιραία απόφασή του.

»Πιέσαμε ιδιαίτερα σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής για να πουν τι ακριβώς συνέβαινε και έτσι έχουμε πλέον ορισμένες κρίσιμες πληροφορίες. Τους επισημάναμε ότι έχουν ποινικές ευθύνες και τους είπαμε -ίσως με μία δόση υπερβολής- ότι υπάρχει ζήτημα προφυλάκισής τους.

»Παραμένει άγνωστο αν είχε οποιαδήποτε ενημέρωση για όλα αυτά το οικογενειακό περιβάλλον του σπουδαστή, όμως ζητάμε και νέες καταθέσεις για να μάθουμε τι διημείφθη στην τελευταία τηλεφωνική συνομιλία τους. Ωστόσο αυτά τα νέα ενδεικτικά στοιχεία μπορεί να δώσουν μία σαφή εξήγηση πώς και γιατί πιέστηκε ο 20χρονος, πέρα από την ευαισθησία του χαρακτήρα του. Έχουμε ζητήσει καταθέσεις και από τους συγγενείς του προκειμένου να αντιληφθούμε τι ακριβώς συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αν επιβεβαιωθεί αυτή η εκδοχή, πιθανόν να αλλάξει και η νομική μορφή της υπόθεσης όχι με την προβληματική κατηγορία για «παραίνεση σε αυτοχειρία» αλλά σε «εκβίαση».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια