HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ! Κι όμως, αυτός δεν είναι ο Andreas Lubitz ο συγκυβερνήτης, αλλά ο Andreas G. ο μάγειρας !



Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που αποκάλυψε η Ελβετική εφημερίδα 20 Minutes Suisse και ειδικότερα ότι ο νεαρός με το καπελάκι στην συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είναι ο μοιραίος συγκυβερνήτης του Airbus, αλλά είναι ο Andreas G., ένας Γερμανός μάγειρας, ο οποίος μένει στην Ελβετία!

Οι δημοσιογράφοι μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του Lubitz αναζήτησαν το πρόσωπό του στο facebook, αλλά η σελίδα του είχε κλειδωθεί. Ο μάγειρας έχει τη δυστυχία να είναι ομώνυμος του συγκυβερνήτη και έτσι έγινε η παρανόηση.

Ο Andreas G., είναι Γερμανός μάγειρας, και η φωτογραφία του βρέθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και μοιράστηκε στα μέσα όλου του κόσμου.

Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να αφήσει την επικοινωνιακή καταιγίδα να περάσει.

Μιλώντας στην εφημερίδα της Ελβετίας 20 Minutes Suisse, δήλωσε:
«Δεν αντέδρασα σε όλα αυτά. Πίστεψα ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί γρήγορα γιατί το όνομά της οικογένειάς μου δεν είναι το ίδιο με τον συγκυβερνήτη. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι οι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο παίρνουν μια είδηση μέσω ενός tweet».
Πάντως, η μοναδική φωτό του πραγματικού Αντρέας, του συγκυβερνήτη, που έκανε από την πρώτη στιγμή το γύρο του κόσμου, είναι αυτή που τον δείχνει πάνω σε κάτι που μοιάζει με γέφυρα.

Χρειάστηκε να περάσουν τρεις ημέρες για να εμφανιστούν κι άλλες φωτό του συγκυβερνήτη-δολοφόνου. Προέρχονται από ένα σάιτ για δρομείς, το οποίο είχε φωτογραφήσει όλους τους συμμετέχοντες, και τον Αντρέας Λούμπιτς. Αυτό το σάιτ πούλησε προς 9 ευρώ τη μία όλες τις φωτό του συγκυβερνήτη που είχε τρέξει στον ημι-μαραθώνειο της Φραγκφούρτης το 2010.


Αυτός, ΕΙΝΑΙ ο Andreas Lubitz:









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια