HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Bild: Ο Τσίπρας προσπαθεί να περιορίσει το Βαρουφάκη

«Μπερδεύει και εκνευρίζει τους εταίρους»


Για παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη να περιορίσει τις εμφανίσεις και τις δημόσιες δηλώσεις του κάνουν λόγο γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Bild ως ένδειξη της προσπάθειας περιορισμού του κ. Βαρουφάκη απ' το Μαξίμου είναι ότι θα τον συνοδεύσει στο προσεχές Eurogroup της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Η επίσημη εξήγηση της ελληνικής κυβέρνησης, όπως σημειώνει η Bild, είναι ότι ο κ. Δραγασάκης είναι τυπικά προϊστάμενος του κ. Βαρουφάκη και έχει μεγαλύτερη διεθνή εμπειρία από τον ίδιο.

«Οι πολλές συνεντεύξεις του Βαρουφάκη και η αντικρουόμενες δηλώσεις του πολλές φορές έχουν μπερδέψει και πολλές φορές εκνευρίσει τους εταίρους στην διαπραγμάτευση», σχολιάζει απ' την πλευρά του το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων MNI.

Μάλιστα υπενθυμίζει τη δήλωση του εκπροσώπου του υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Μάρτιν Γένγκερ τη Δευτέρα ότι «ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών κάνει δηλώσεις για τόσα πολλά πράγματα που πλέον καθίσταται δύσκολο να τον παρακολουθήσεις».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια