HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Με λιακάδα ξεκινά η εβδομάδα


Βελτιωμένος αναμένεται σήμερα ο καιρός με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Τοπικές βροχές το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ τις πρωινές ώρες περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά ο καιρός της Δευτέρας:

Στην Αττική θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, ενώ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί εντάσεως 3 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, όποτε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια