HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άλλο είναι επαγγελματίας επαναστάτης και άλλο επαγγελματίας πολίτικος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...!



Όσα γράφονται συνοδεύονται με αγωνία και μόνο και μια αίσθηση που νιώθω τελευταία με όλα όσα συμβαίνουν πως κοροϊδευόμαστε. Με βοήθησε να χαλαρώσω να διώξω το θυμό και την οργή. Όσα γράφονται συνοδεύονται από μελαγχολία μπερδεμένη με την απόφαση να πω αυτά που έχω στο μυαλό και την ψυχή μου.

Αρνούμαι να πάρω χάπια για να ξεπεράσω όσα συμβαίνουν. Η απόφαση να καταθέσω τούτες τις αράδες με όλη την αλήθεια των ιδεών μου και των πιστεύων μου στην σκληρή πραγματικότητα που ζούμε. Δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ όμως και μόνο που ψήφισα για χρόνια και έπεισα κάποιους φίλους μου κάποτε να ψηφίσουν και αυτοί, μου δίνει το δικαίωμα να μιλώ.

Ο μεγαλύτερος φόβος για μένα είναι να έρχεσαι με τη φόρα του καθαρού και έντιμου πολιτικού, να παίρνεις την εξουσία ξεκάθαρα και να μην έχεις αντιληφθεί τα εκκολαπτόμενα λαμόγια που κρύβονται κάτω από την σημαία σου την αριστερή. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ορισμένοι φρόντισαν να δικαιώσουν την αγωνία μου αυτή.

Ρωτάω εγώ ο ανίδεος και κακεντρεχής πολίτης:
- Η αντίληψη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΕΥΡΩ, το ΝΑΤΟ διατυπωμένη με τον πλέον δογματικό και απόλυτο τρόπο είναι θέση αριστερή και ποιος ο ριζοσπαστισμός της;

- Η αδιαμφισβήτητη πατριωτική στάση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μπορεί να έχει καμία σχέση με συνέχιση της εκχώρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ & ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και την παραμονή μας στο Αγγλικό δίκαιο δανειακών συμβάσεων που επεκτείνονται η παρατείνονται;

- Τι σχέση με την Αριστερά μπορεί να έχει σε περίοδο τόσο σφοδρής κρίσης και λιτότητας η προσφορά στην κοινωνία κουπονιών συσσιτίου; Αντί να σπείρει, να θερίσεις και να μοιράσει στο λαό προτιμά τον εύκολο πιασάρικο τρόπο που επέβαλαν τα μνημόνια και η ανθρωπιστική κρίση και το κάνει εξίσου καλά.

- Η κυβερνώσα σήμερα αριστερά τι έχει να αντιτάξει στην επίθεση του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ακραίου νέο-φιλελευθερισμού αδιαφορώντας για τον λαό και προτιμώντας τον αδρανή, φοβισμένο και καθηλωμένο στον καναπέ. Γιατί δεν τον προτιμά στο δρόμο; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; Και μάλιστα στα δύσκολα τον επικαλείται να της δώσει χείρα βοηθείας-σωτηρίας και διατήρησης στην εξουσία;

- Ποιό γρήγορα από όσο θα περίμενε και ο πλέον δύσπιστος αριστερός μεταμορφώθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ σε συστημικό κόμμα αφήνοντας πίσω του τη απλή αναλογική και την δημιουργία ενιαίου ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ!


Η πατρίδα μας είναι μικρή, γνωριζόμαστε μεταξύ μας όλοι λίγο ή πολύ. Ας σκαλίσουμε τις μνήμες–αν το θέλουμε βέβαια- και ας γυρίσουμε στο 1970-1980-1990. Οι κομματικές και συνδικαλιστικές διεργασίες συγκεκριμένων στελεχών της Αριστεράς έδωσαν δημοσιότητα, αναγνωρισιμότητα και όχι μόνο. Έδωσαν όλα τα εχέγγυα ώστε να ταχτοποιήσουν τις ζωές τους τα στελέχη αυτά.

Οι οφειλές σας προς στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι μεγάλες και πρέπει να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ τα χρωστούμενα. Όμως να θυμάστε πως είναι άλλο πράγμα ο επαγγελματίας επαναστάτης και άλλο επαγγελματίας πολίτικος. Και δεν συνάδει καθόλου με την ιδέα ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Οι «Σύντροφοι» της αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρονται ούτε για την υστεροφημία τους ζαλισμένοι από την καρέκλα της εξουσίας. Έγιναν η απαρχή ώστε να καταδικαστεί η ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη χώρα. Της ανήκει το σήμερα λόγο της εξουσίας μα το ΑΥΡΙΟ είναι χλωμό. Επιλέξατε να μην πείτε καμιά αλήθεια στον λαό για τα αδιέξοδα του διαλόγου με τους κυρίαρχους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διστάσατε να δώσετε τη μάχη των αξιών και αρχών της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. 

Αγκιστρωθήκατε και προσδεθήκατε σε καιροσκόπους, καριερίστες, γυρολόγους πολιτικούς, ιμιτασιόν αριστερούς που η σχέση τους με την αριστερά είναι όση της πούτσ@ς και της κλούτσ@ς.

Προσδεθήκατε στην ασφάλεια της οικονομικοεπαγγελματικής και πολίτικης σας θέσης.

Αμφισβητείτε και δεν θέλετε να αποδεχτείτε, αρνείστε να κατανοήσετε πως ζει δύσκολα πολύ δύσκολα σήμερα ο μέσος Έλληνας πολίτης. Δεν κάνατε καν αυτό που μπορείτε, βέβαια αποτελεί πολυτέλεια να κάνετε αυτά που δεν μπορείτε υπερβαίνοντας τους εαυτούς σας.

Απαρνηθείτε το κοστούμι του ταχτοποιημένου και κοιτάξτε τον κόσμο στα μάτια. Επιστρέψτε στη πραγματικότητα.


Αλλά και οι άλλοι της εξωκοινοβουλευτικής ή όποιας άλλης αριστεράς τι κάνουν;

Αρκούνται να ψευτοζούν παρείσακτοι, πολιτικά εγκλωβισμένοι στην αυτάρεσκη αλαζονική δήθεν καθαρότητα; Πολιτικοί κηφήνες με συμπεριφορές άκρως κομπλεξικές. Δεν μεγάλωσαν ποτέ ψευτοζούν στις αναμνήσεις και στα φοιτητικά αμφιθέατρα.

Ο ιστορικός του μέλλοντος είμαι πολύ περίεργος τι θα καταγράψει για το αριστερό κίνημα στην Ελλάδα του 2015 και μετά. -

Δορυς/Dorys
Κατερίνη 1-7-2015



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια