HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν μπορώ μπούκωσα!!!!



Θυμάστε την διαφήμιση δεν μπορώ βούλωσα… αντί να πάρουμε tu-bo-flo για το ξεβούλωμα σταματήσαμε το χέσιμο. Έτσι και στην πολιτική, το σύστημα μπούκωσε και κάθε φορά που μπουκώνει αντί να το αλλάξουμε και να το διοορθώσουμε ρίχνουμε το μπαλάκι στο Λαό, τον βαπτίζουμε σοφό, επικαλούμαστε και την δήθεν γιορτή της δημοκρατίας, και τρέχουμε να στηρίξουμε, καλή μας ώρα, τον πρώτο αριστερό πρωθυπουργό. Κι ας τα έκανε θάλασσα κι ας τρίζουν τα κόκαλα όσων αριστερών έδωσαν τη ζωή τους για το όνειρο της αριστεράς στην κυβέρνηση και των περισσότερων της κυβέρνησης δεν ιδρώνει το αφτί.

Ακόμα κι αν τούτες οι γραμμές γράφονταν προς τιμήν των μεγάλων κωμικών της επιθεώρησης, το ποιο σίγουρο είναι να αισθάνονται άτυχοι που δεν ζουν για να αποαύσουν την εφευρετικότητα των σλόγκαν αυτής της κυβέρνησης που στην ουσία δεν χρειάζονται θεατρικοί συγγραφείς με καθόλου φαιά ουσία και φαντασία για να ανέβει στο σανίδι τούτο το «έργο»!

Είμαι σχεδόν σίγουρος και θεωρώ πως είναι επιβεβλημένο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ξανά πρώτο κόμμα. Πρέπει ο λαός που τον λένε και σοφό να συνεχίσει το σοβαρό έργο που ξεκίνησε με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Θα τους κάνει την πλάκα και θα τους ξαναψηφίσει και τότε να δω τα «καρύδια» που διαθέτει η αριστερά του 2015.

Οκτώ λόγοι είναι πολλοί λίγοι, αλλά μπορεί να αποδειχθούν και υπέρ αρκετοί. Ας ξεκινήσουμε από αυτούς και ίσως στη συνέχεια της προεκλογικής περιόδου προστεθούν άλλοι τόσοι!

Λόγος 1. Από το θα «καταργήσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο όπως ακριβώς ψηφίστηκαν στην βουλή», πως καταλήξαμε στο 3ο μνημόνιο με ένα νόμο, όπως ακριβώς και οι άλλοι έκαναν.
Η πρώτη φορά αριστερά μας ήρθε με μια μνημονιάρα (να!!! με το συμπάθιο) που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει τα πιο ακραία φιλελεύθερα μνημόνια!

Λόγος 2. Από το γκοου μπακ κυρά Μέρκελ, και το Ολαντρέου πώς μας ήρθε το «είναι φίλοι μας οι Γερμανοί και θέλουν το καλό μας ούτε που το πήρα χαμπάρι» όπως και το «ο καλός μας φίλος κ. Ολάντ». Έπιασε το δικό μας κεφάλι και μάλιστα ούτε καν με τα δικά του χέρια και το χτύπησε πολλές φορές επί επτά μήνες στο τσιμέντο στα πλακάκια. Δόξα το θεό έχουμε και εμείς «καρύδια» και βαράμε μόνοι μας το κεφάλι στη γωνία στον τοίχο της πόρτας πολλά βράδια, χρόνια τώρα. Όσο για τις αγορές… όχι μόνο δεν χόρεψαν στα χτυπήματα του νταουλιού του κ Τσίπα αλλά επί έξι μήνες πρόσθεσαν στα είδη πολλά κέρδη τους έναν σκασμό λεφτά!

Λόγος 3. Μετά το «εμείς θα πρωτοτυπήσουμε και θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας (αυό ης σαλονίκης ἠ εκείνο ου τρίου μνημονίου ε;;;; Για πές; Για πές;)», ήρθε το θέλουμε νωπή εντολή για να εφαρμόσουμε αυτό το πρόγραμμα πρόγραμμα του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, της ΕΕ…. Μάλλον ήρθε η ώρα να κυβερνηθούμε από κάποιο που δεν θα διαθέτει πρόγραμμα, εδώ που είμαστε φτάσαμε από προγράμματα που χαϊδεύουν τα αυτιά και όχι μόνο, και ξεζουμίζουν τις ελπίδες.

Λόγος 4. Μετά τον πόλεμο που είχαν κηρύξει με τα βρόμικα και αήθη διαπλεκόμενα ΜΜΕ και το παλιό που πεθαίνει στις 25 Ιανουαρίου 2015, ήρθαν τα στασίδια και τα ψηφουλάκια από τον Μεημαράκη, Φώφη και τον Σταύρο, την ώρα που οι πλατφορμοδιάρηδες και άλλοι αριστεροί γύρισαν την πλάτη στην κυβέρνηση αλλά την στήριζαν όσο τους επέτρεπε η καρέκλα τους. Ήρθαν και οι κάθε λογής νέοι και παλιοί μαϊντανοί, και οι ψήφοι από τα πρώην συστημικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, και το νεοπαλιούτσικο ΠΟΤΑΜΙ. Ακούσαμε και το τρελό πως δεν θα κυβερνήσουμε με αυτούς, μα καλά μέχρι τώρα μήπως κυβερνούσατε με το ΚΚΕ και δεν το πήραμε χαμπάρι; Έλεος με τα χαπάκια που μας χρυσώνεται!

Λόγος 5.
Μετά το «Greece not for sale» ήρθε το ταμείο των 50 δισ. Και αυτό με Πρόταση Νομοθετικού Περιεχομένου που η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση δεν θα έκανε ποτέ. Και ως πρώτο δείγμα πως θα είμαστε καλλά παιδιά πλέον ψηφίσαμε την πώληση των 14 αεροδρομίων σε γερμανική εταιρεία! 

Λόγος 6. Δεν είναι πρωθυπουργός παντός καιρού όμως τον πειράζουν τα κρύα ντουζ, είναι αλλεργικός στον πάγο, η ζέστη ον ενοχλεί αφάνταστα και το κρύο τον σκοτώνει. Το προστατευμένο περιβάλλον ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ… όμως του είναι πικείο και ου κάνει καλό.

Λόγος 7. Απλή αναλογική Αλέξη μου ο πρώτος νόμος που θα έφερνες στη βουλή. Τι σκεφτόσουνα αλήθεια κ. Αλέξη όταν κατέθετες στεφάνι στο μνημείο των εκτελεσθέντων της Καισαριανής. Και δίχως ντροπή συνεχίζεις το λαϊκισμό και πας στα κολαστήρια της ΕΑΤ ΕΣΑ. Ντροπή της Αριστεράς, καταλήξατε και δεν σου δίνουν πόντους παρά μόνο προστίθενται στα καραγκιοζιλίκια του αριστερού μπερντέ σου.

Λόγος 8. Τούτος ο λαός πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα και δεν ξέρεις μέχρι πού θα φτάσει. Με περίσιο θράσος σε άκουσα προχτές να λές: όποιοε θέλει να πενθίσει ας πενθίσει, όποιος θέλει να δραπετεύσεις ας δραπετεύσει, εμείε συνεεχίζουμε!!! Ώπα ρε μεγάλε ποιος είσαι τέλος πάντων και πως το παίζεις. Ο Λαός μπορεί να φτάσει πολύ μακριά, για το δίκιο του που θα διεκδικίσει, να σε σίγουρος, αλλά κυβερνήσεις σαν και τούτη που βιώνουμε επτά μήνες τώρα σίγουρα δεν πάνε παρακάτω. Αυτός ο Λαός ο σκασμένος και τσαντισμένος σας επιφυλάσσει το Τέλος που σας αρμόζει!!!

Έγειρες Αλέξη μου, έγειρες μονόπαντα, μίκρυνες και σε πήραμε χαμπάρι.
Ο σοφός λαός φρόντισε να σε ξεμπροστιάσει με το 61% που έδωσε στο ΟΧΙ. Σου πήρε τη μπουκιά από το στόμα γιατί και όπως δείχνουν τα πράγματα θα έλεγες πολλά αν το αποτέλεσμα ήταν αμφίρροπο και ακόμα περισσότερα αν επικρατούσε το ΝΑΙ.

Παραδέξου το επιτέλους. Σου έκανε την ζωή δύσκολη το αποτέλεσμα στις 5ης Ιουλίου ο λαός και όχι εσύ τη δική του κόλαση μεγαλύτερη.

Υπέκυψες στον πειρασμό του να δοκιμάσεις κι εσύ το μέλι. 

Σας επιφυλάσσει ο Λαός στην κυβέρνηση αλλά και στην παραπαίουσα αστική δημοκρατία σας, μεγάλα χουνέρια, που δεν πέρασαν ποτέ από το μυαλό σας .

Και αν δεν ξυπνήσετε σύντομα από μόνοι σας ίσως το κάνει η στάση στο 3% που δεν θα ναι και μόνιμη.-


Δορυς/Doris
Καερίνη 31-8-2015



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια