HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επίσκεψη του Μητροπολίτη και κοπή πίτας στο1ο Γυμνάσιο Κατερίνης


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης ευχαριστούν θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο για την επίσκεψη και την τιμητική παρουσία του στην κοπή πίτας του σχολείου μας, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ.. 

Η ομιλία του Σεβασμιότατου και η επαφή του με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ενστάλαξε σε αυτούς μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, την αξία της συλλογικότητας, την αποφυγή του εγωισμού, μηνύματα τα οποία δόθηκαν με μοναδικό τρόπο.

 Οι ευχές και τα δώρα που προσέφερε, συγκίνησαν όλους μας και κυρίως τα παιδιά που παρακολούθησαν την όλη εκδήλωση με ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προσήλωση.


Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ. ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος πραγματοποίησε επίσκεψη στο σχολείο μας.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιότατος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από το ιεραποστολικό έργο στο Κονγκό και προσπάθησε μέσα από αυτές να μεταδώσει στους μαθητές του σχολείου πανανθρώπινες αρχές και αξίες, όπως αυτή της φιλανθρωπίας, της αλληλεγγύης και της αγάπης στον πλησίον. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιότατος μοίρασε στους μαθητές αναμνηστικά δώρα, στους εκπαιδευτικούς το βιβλίο του με τίτλο "18 ημέρες στο Κονγκό" και δώρισε στο σχολείο μία εξαίρετη εικόνα μεγάλων διαστάσεων της Αγίας Αικατερίνης. Επίσης, ο Σεβασμιότατος τόνισε ότι η Μητρόπολη θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του σχολείου  αλλά και στα προβλήματα των μαθητών μας.
Η Διευθύντρια  και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαρίστησαν το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την τιμητική παρουσία του στο σχολείο μας, για τις νουθεσίες, τις ευχές και τα δώρα του.
Στη συνέχεια οι μαθητές έκοψαν τη βασιλόπιτά τους και ο  τυχερός μαθητής κάθε τμήματος κέρδισε μία δωροεπιταγή από το Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων για την αγορά βιβλίων. Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την οικονομική συνεισφορά και την παρουσία του στην εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο Αρτοποιείο του κ. Καραγκιοζίδη Κυριάκου για την προσφορά της βασιλόπιτας στο Σύλλογο Διδασκόντων.
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια