HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε 55χρονη γυναίκα απόψε στην Κατερίνη. Εξετάζεται η εκδοχή εγκληματικής ενέργειας!!! (αποκλειστικές φωτογραφίες)


Νεκρή στο πεζοδρόμιο σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκε απόψε απο παρέα τριών νέων στην Κατερίνη και στην περιοχή των Αστικών. Συγκεκριμένα:

Γύρω στις 9:30 το βράδυ βρέθηκε το πτώμα μιας 55χρονης γυναίκα; στο πεζοδρόμιο, σε μια λίμνη αίματος, απο παρέα τριών νέων που εκείνη την ώρα περνούσε απο την περιοχή των Αστικών. Οι νεαροί αμέσως κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες αλλά και την αστυνομία. Λίγα λεπτά όμως αργότερα, και μερικά μέτρα πιο πάνω βρέθηκα άνδρας ηλικιωμένος καθισμένος στο πεζοδρόμιο. Ο άνδρας ήταν πάνω απο 60 χρονών και φαινόταν αναστατωμένος, ενώ τα χέρια του ήταν γεμάτα αίμα.

Το Kapa-News βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος μέσα σε λίγα λεπτά και απο εκείνη την ώρα κάνει ρεπορτάζ, ενώ εξασφάλισε τις πρώτες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες για εσάς.


Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε αμέσως ο ιατροδικαστής και το κλιμάκιο της αστυνομίας για περαιτέρω έρευνα.  Δεν αποκλείεται και η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας , ωστόσο η αστυνομία δεν έχει εκδώσει καμιά επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.

Οι πληροφορίες του Kapa-News μέχρι στιγμής όμως, συγκλίνουν και προς τη εκδοχή της αυτοκτονίας μιας κατοίκου της περιοχής. Ωστόσο περιμένουμε να γίνει κατ' αρχάς η αναγνώριση του πτώματος ώστε να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας.



Το Kapa-News παρακολουθεί στενά το θέμα και ενδέχεται εντός της νύχτας να έχουμε νεώτερες πληροφορίες για να σας ενημερώσουμε.



Kapa-News

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια