HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιατί ειναι ολοι μαζί αυτοί που δήθεν ειναι αντίπαλοι;

Ποια ομαδα τους ενώνει απο πίσω; Ποιός ειναι ο διοικητης της γης; Ποιον πρεπει να σεβομαι τελικα; Την μαριονέτα η τον χειριστλη της;
Μπορεί να είμαι πράσινος ,κόκκινος ,μπλε ..αλλά θέλω νέα παγκόσμια τάξη !
ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΣΠΡΑΣ


ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Μπορεί να είμαι Έλληνας , Αμερικανός , Τούρκος αλλά θέλω παγκόσμια τάξη!
ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΟΜΠΑΜΑ

Τότε γαμώ το μ@υνι που σας πέταγε όλους …γιατί πολεμάνε οι λαοί …γιατί υπάρχουν χρέη …αφού είστε όλοι ρε μπάσταρδοι στημένοι ;
Δολοφόνοι και πεφωτισμένοι… οι ίδιοι δολοφόνοι φωνάζουν για Ειρήνη …οι ίδιοι που σκοτώνουν φωνάζουν για Ειρήνη!!
Όλοι οι Αμερικάνοι Πρόεδροι ανεξαρτητου κόμματος έχουν δηλώσει το ίδιο !
Όλοι οι πρωθυπουργοί στον κόσμο έχουν η πρόκειται να δηλωσουν το ίδιο!
Ένα πρόβλημα που βρίσκει παγκόσμια σύμφωνους όλους … ότι χρειάζεται αλλαγή…μα ποιο είναι αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα που η Ουγκαντα πχ …έχει με την Αυστραλία;
Δεν πεθαίνουν τα παιδιά από πείνα σε ικανοποιητικά γρήγορο ρυθμό;
Έχουμε πρόβλημα παγκόσμιο επειδή το χρηματοοικονομικό σύστημα μετατράπηκε από σύστημα χρήματος σε σύστημα τυραννίας …ξέφυγε η δύναμη μερικών και θέλουν (πιστεύουν) ότι είναι οι βασιλείς !
Είναι με τα κέρατα αυτοί οι μεγάλοι… πόσο ξεφτίλα ανθρώπινη να νομίζεις ότι την γη θα την διοικήσεις με την δύναμη της ύλης…πόσο μικροί καραγκιόζηδες είναι οι βασιλείς σου κακόμοιρα μου γαία!!

Αλλά πόσο αστείοι είναι και αυτοί οι αξιωματικοί σου … χώρες και κρατίδια …χωμάτινα σύνορα ονείρων…. Οι αξιωματικοί σας …οι αρχηγοί σας .. οι Ηγέτες σας …απλοί υπαλληλισκοι στους χάρτινους βασιλείς … οι ικανοί σας άντρες … είναι εκεί που είναι όχι λόγο αξίας αλλά λόγω επιλογής από τα βδεληγματα της γης …! 

Προσκυνημενοι στο χαρτάκι … γονυπετεις σκώληκες με καμία δύναμη σε κανένα επίπεδο!
Αν έχεις φωτιστεί .. αν μέσα σου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις για την Ζωή …για την Ελευθερία ..τότε θα έχεις καταλάβει ένα μόνο πράγμα…σε αυτή την γη φυλακή όλοι έχουμε τον ίδιο χρόνο..την ίδια αξία στο χρονο!
Σε αυτή την φυλακή γη όπου όλοι είμαστε κατάδικοι το μόνο που πρέπει να προσπαθείς είναι να επεκτείνεις τον χρόνο Ζωής … να προστατεύσεις την Ελευθερία της Ζωής …και να βοηθήσεις όποιον δεν έχει καταφέρει ακόμα να δει την αλήθεια..όποιον σπαταλάει την Ζωή σε πράγματα άνευ αξίας!
Αν έχεις φωτιστεί δεν μπορεί να ζητήσεις ύλη πια…χαρτάκια ..η ότι άλλο μπορεί να σου δώσει ένας αποτυχημένος πολιτισμός …πάρα μόνο να βοηθάς …να στηρίζεις τον συγκρατούμενο να αντέξει και να μάθει την αλήθεια …χωρίς ταμπέλα και χωρίς κανένα διαχωρισμό ..μιας και η φυλακή είναι ίδια για όλους !
Όποιος δεν προχωρά με αυτή την λογική αλλά συνεχίζει στο κυνήγι για τα χαρτάκια ..για την θέση μέσα στην φυλακή ..τότε είναι απλά ένας άνθρωπος που έχασε κάθε Ελπίδα να σωθεί ….είναι ένας άνθρωπος σε ύπνο που επέλεξε να προδώσει την ανθρωπινη φυλή για να κερδίσει μια θέση δεσμοφύλακα !
Όποιος θέλει να κερδίσει μια θέση πάνω από την Ελευθερία όλων είναι άτομο που η γενιά του , το dna του , η κληρονομία του αίματος του ανήκει στα βδελυγματα !!
Αυτοί όλοι οι άνθρωποι και οι ανάγκη τους για ηγεμονία και για νουθεσία , αυτοί οι υποτακτικοί παντελιδες του κόσμου μας είναι στην ουσία η αρχική σαπίλα μας !
Αν οι γονυπετεις εκλείψουν σύντομα τότε ίσως ,..ίσως να έχουμε μια ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε στα ίσα τον εχθρό!
Αυτό σημαίνει ότι τα γρανάζια του εχθρού…οι συνάνθρωποι μας θα έχουν μπορέσει να πουν…ΟΧΙ δεν σε υπηρετώ άλλο επειδή με ελέγχεις με 600 ευρώ!..Όχι δεν φοράω την στολή εναντίων των ανθρώπων για 600 ευρώ…ΟΧΙ… !
Είναι απλή η πτώση της κυριαρχίας των βδελυγματων…απλά η ενδιάμεση παντελιδες βολεμένοι της Ζωής είναι ένα καταραμένο στρώμα …που νομίζει ότι το συμφέρον του είναι να μην εμπλακεί ποτέ!
Για αυτό το στρώμα αυτό θα καει πρώτο!!
Σε παρακαλώ ξυπνα… δεν θα προλάβουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stranger… 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια