Υλικά
Εκτέλεση
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια με όλα τα υλικά εκτός της ντομάτας και του αλευριού. Ρίχνουμε σε ένα ταψί λάδι, τόσο όσο θέλουμε να έχει το φαγητό μας.
Αλευρώνουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα ψήνουμε στον φούρνο έως ότου να σχηματίσουν κρούστα.
Μόλις ψηθούν γύρω-γύρω ρίχνουμε τη ντομάτα, λίγο ακόμα κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν.
- Μισό κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς
- Δύο κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
- Ένα κουτί ντοματοχυμό
- Ένα κρεμμύδι
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κύμινο
- Ελαιόλαδο
- Αλεύρι
Εκτέλεση
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια με όλα τα υλικά εκτός της ντομάτας και του αλευριού. Ρίχνουμε σε ένα ταψί λάδι, τόσο όσο θέλουμε να έχει το φαγητό μας.
Αλευρώνουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα ψήνουμε στον φούρνο έως ότου να σχηματίσουν κρούστα.
Μόλις ψηθούν γύρω-γύρω ρίχνουμε τη ντομάτα, λίγο ακόμα κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!