HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ακόμα αναρωτιέστε τι θα γίνει με το αιολικό πάρκο στα Πιέρια Όρη; Κακώς!!! Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε!!!


Στην προχθεσινή συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης συζητήθηκε (όπως όλοι γνωρίζετε πια τώρα) το θέμα της κατασκευής ενός έργου κατασκευής αιολικού πάρκου στην Άνω Μηλιά Πιερίας, και συγκεκριμένα μέσα στο βουνό.

Άσχετα με τα οφέλη ή τις απώλειες της επένδυσης, ή τον σχεδιασμό της ή την χρησιμότητά της ή το ποιος και πως θα την υλοποιήσει, εγώ θέλω να μείνω σε κάτι άλλο, πιο σημαντικό κατά την άποψή μου.

Στον τρόπο με τον οποίο γίνονται τέτοιου είδους συζητήσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης. Η σοβαρότητα ή μη που αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους θέματα, ο τρόπος που σχεδιάζονται και ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνονται τελικά οι αποφάσεις. Ακόμη και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί (ή δεν λειτουργεί) η αντιπολίτευση είναι ενδεικτικός για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για το πόσο επάξια εκπροσωπούν όλοι μαζί τον κατερινιώτη που τους εμπιστεύθηκε με την ψήφο του, την τύχη του, την τύχη των παιδιών του και την τύχη της πόλης του.

Έτσι δανείστηκα 3 βιντεάκια από το συνεργαζόμενο με το Kapa-News μπλογκ, την Πιερική Αλήθεια (http://pierikialithia.blogspot.gr/ ) για να σας δώσω μια γεύση του τι εννοώ στο παραπάνω κείμενο.

Πριν δείτε όμως τα βίντεο, να σας δώσω 2 στοιχεία που θα σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερα στην όποια εξαγωγή συμπερασμάτων.

Στοιχείο 1ο: Μέσα στην αίθουσα του δημ. συμβουλίου υπήρχαν ελάχιστοι κάτοικοι της ενδιαφερόμενης περιοχής (μετρημένοι στα δάκτυλα θα τολμούσα να πω) και αυτοί διαφωνούσαν πλήρως μεταξύ τους για την θέση που εκπροσωπούσαν στο συμβούλιο.

Στοιχείο 2ο: Ο δήμαρχος, απουσίαζε από την όλη συζήτηση, αφού είχε ήδη αποχωρήσει στο γραφείο του περίπου 1 ώρα μετά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου. Δηλαδή ήταν παρών μόνο σε ελάχιστα θέματα στην αρχή της συζήτησης. Μετά δεχόταν επισκέψεις στο γραφείο του από διάφορους πολίτες ή συνεργάτες του.

Για το ότι το συγκεκριμένο θέμα επιλέχθηκε να είναι από τα τελευταία στην προχθεσινή ατζέντα συζήτησης του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να κουραστούν οι περισσότεροι δημότες και ν’ αποχωρήσουν, κι έτσι να μείνουν ελάχιστοι στην αίθουσα για την συζήτηση, δεν θα το σχολιάσω. Το αφήνω να το εκτιμήσετε εσείς. Οι εικόνες όμως μιλάνε πολύ καλύτερα από μένα. Γι’ αυτό δείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα παρακάτω βίντεο.











Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια