HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανατριχιαστικό! Είδε το "Conjuring 2", πέθανε και αγνοείται το πτώμα του!

Μία εξαιρετικά περίεργη ιστορία εξελίσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ινδία. Το πτώμα ενός άνδρα έχει εξαφανιστεί, με τον άτυχο άνδρα να παθαίνει ανακοπή καρδιάς ενώ παρακολουθούσε τη νέα ταινία τρόμου "Το Κάλεσμα 2" (σ.σ. The Conjuring 2").

Το περίεργο περιστατικό

Ο 65χρονος άνδρας έβλεπε την περασμένη Πέμπτη τη συγκεκριμένη ταινία μαζί με ένα φίλο του στο Sri Balasubramaniar Cinemas. Σε μία από τις πιο τρομακτικές σκηνές (σ.σ. εδώ να σημειώσουμε πως αυτές είναι αρκετές) παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Τότε λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Old Government Hospital, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι πως πλέον το πτώμα του αγνοείται! Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ. Το προσωπικό του νοσοκομείου ζήτησε από τον φίλο του 65χρονου να παραστεί για τη μεταφορά του πτώματος στο Tiruvannamalai Government Medical College Hospital, όπου θα πραγματοποιούνταν η νεκροψία.

Από εκείνο το σημείο και μετά αγνοείται τόσο το πτώμα του 65χρονου, όσο και ο φίλος του, με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν το περιστατικό.

"Το Κάλεσμα 2" έχει ήδη σημειώσει 104 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως, από τις αρχές Ιουνίου που ξεκίνησε η προβολή του.

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια