HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θυμάστε τον τζιχαντιστή που αποκεφάλισε τον 13χρονο Παλαιστίνιο πριν απο μερικές ημέρες; Ο συριακός στρατός τον σκότωσε!!!


Θεία Δίκη!!!

Ο συριακός στρατός σκότωσε σε μάχη στα περίχωρα της πόλης του Χαλεπιού τον Αμάρ Σααμπάν, τον οπλαρχηγό της τζιχαντιστικής οργάνωσης Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι, που έγινε παγκοσμίως γνωστός πριν λίγο καιρό από ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό ενός 13χρονου Παλαιστίνιου, που είχαν πιάσει οι άνδρες του, μετά από δική του εντολή.

Ο Αμάρ Σααμπάν έπεσε νεκρός στα βόρεια περίχωρα του Χαλεπιού, σε μάχη στην περιοχή Χανταράτ Καμπ.

Τόσο κυβερνητικές όσο και ισλαμιστικές πηγές επιβεβαίωσαν τον θάνατό του, με αρκετούς «μετριοπαθείς» φιλότουρκους τζιχαντιστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να θρηνούν τον σκοτωμό του. Η οργάνωσή του μέχρι στιγμής δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η είδηση του θανάτου του Αμάρ Σααμπάν είναι ακόμα ένα πλήγμα στους τζιχαντιστές που ελέγχουν τις ανατολικές συνοικίες της πόλης του Χαλεπιού και πολιορκούνται πλήρως αποκομμένοι από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Κι αυτό γιατί την Πέμπτη οι κυβερνητικές δυνάμεις με αιφνιδιαστική επίθεση απελευθέρωσαν τη συνοικία Μπανί Ζαΐντ, στα βόρεια της πόλης του Χαλεπιού, η οποία κρατούνταν από τους τζιχαντιστές από την αρχή της «επανάστασης».

Παράλληλα οι κυβερνητικές δυνάμεις προωθήθηκαν και κατέλαβαν κι άλλα τμήματα της λεωφόρου Καστέλο, της μόνης οδικής αρτηρίας που ανεφοδίαζε τις συνοικίες που κατέχουν οι τζιχαντιστές μέσα στο Χαλέπι.



Καρέ από το βίντεο πριν τον αποκεφαλισμό του 13χρονου παιδιού. Ο Αμάρ Σααμπάν σε έξαλλη κατάσταση χαράς, κάτω, λίγο πριν αποκεφαλίσει το 13χρονο αγόρι.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια