HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! Πως οι πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου πέρασαν από… το κρεβάτι του! (ΦΩΤΟ)


Ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τράμπ ξέρει πολύ καλά πως να κάνει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ασχολούνται ή να τον αποφεύγουν.

Από την αρχή ο «Μίδας» είχε την τάση να προσπαθεί να δημιουργήσει την εικόνα του και να προβάλει τον εαυτό του με κάθε τρόπο. Η στρατηγική του ήταν απλή. Παράτησε την επί χρόνια συντροφό του Μαρία Μάπλες και συνδέθηκε ερωτικά με την Κάρλα Μπρούνι.



Φυσικά, κέρδισε τα ταμπλόιτ και από «Μίδας» έγινε ο νέος «Δον Ζουάν».





Η Σου Καρσγούελ, μια ρεπόρτερ από το περιοδικό «People», τηλεφώνησε στην εταιρεία του ζητώντας μια συνέντευξη με τον καινούργιο γόη του Χόλιγουντ. Δευτερόλεπτα αργότερα, δέχεται μια κλήση. Η αντρική φωνή ταυτοποιήθηκε ως ο Τζον Μίλλερ και δήλωσε πως είχε αναλάβει την δημόσια εικόνα του Τράμπ και ότι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ απασχολημένος για να του στείλει κλήσεις καθώς έδινε σημασία στις «σημαντικές, όμορφές γυναίκες που του τηλεφωνούν όλη την ώρα»!

Στην μεγάλη λίστα τον κατακτήσεων – αν ισχύουν βέβαια – είναι η Μαντόνα, η Κάρλα Μπρούνι και η Κιμ Πάσιντζερ.

Όταν ο Μίλλερ γνώριζε πολλά και μίλησε σε περιοδικά δίνοντας με λεπτομέρεις την συναισθηματική κατάσταση του Τράμπ, την σχέση του με πασίγνωστες κυρίες και στην επιθυμία του να ξαναπαντρευτεί.

Συγκεκριμένα είπε: Ο Τράμπ άφησε την Μαρία για εκείνον. Δεν την παράτησε για κάποια άλλη. Θα έφευγε έτσι και αλλιώς θα έφευγε. Η Μαρία ήταν εκεί αλλά εκεί θα έφευγε. Οπότε τώρα έχει μια νέα όμορφη κυρία με το όνομα Κάρλα… Η Κάρλα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα από την Ιταλία της οποίας ο πατέρας είναι ένας από τους πιο πλούσιους στην Ευρώπη». Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πιο είναι το όνομα του πατέρα, κοκκάλωσε καθώς δεν το ήξερε και προσπάθησε να αυτοσχεδιάσει αποτυχημένα.



Φυσικα΄, η Κάρλα Μπρούνι έπαιξε το παιχνίδι του Τράμπ αλλά δεν είχε ποτέ πραγματικό ενδιαφέρον για το προσωπό του. Φυσικά, ο Μίλλερ είπε στα περιοδικά πως η Κάρλα ήθελε να γίνει η νέα κυρία Τράμπ και πως είναι μια τυχερή γυναίκα όπως ήταν και η Μαρία.

Η πρώην συντροφός του φυσικά, αμφισβητούσε τα ταμπλόιτ καθώς ήταν σίγουρη πως ο Τράμπ τα κάνει όλα αυτά μόνο για να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στους πλέιμποι!

Φυσικά, ο Τζον Μίλλερ δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Τράμπ, τον οποίο ανακάλυψαν μια δημοσιογράφος και η αρχισυντακτριά της.
Η πρώην συντροφός του έγινε εν τέλει η κυρία Τράμπ παρότι την είχε εξεφτελίσει πάνω από μια φορά και ήταν η μόνη γυναίκα την οποία ο «Τζον Μίλλερ» είχε κατατάξει στις… κρεβατωμένες!
Χρόνια αργότερα, αντί να αποκαλύψει την αλήθεια για την Κάρλα είπε πως είχαν παράλληλη σχέση.

Φυσικά, ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι καμία από τις γυναίκες αυτές δεν είχαν ουδεμία σχέση με αυτόν και δη ερωτική!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια