HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαθήματα Ατζέντας 21 για Έλληνες και μουσουλμάνους μαθητές

Σε ένα τέλεια πολυπολιτισμικό σχολείο

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να εντάξει άμεσα στο ελλαδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης τα παιδιά των μουσουλμάνων «μεταναστών» που βρίσκονται στην χώρα, έτσι ώστε η Ελλάδα να μετατραπεί στην τέλεια πολυπολιτισμική κοινωνία.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν εκδοθεί οι αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις που θα καθορίσουν αναλυτικά το πώς θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα, το οποίο έχει καταρτιστεί από τέλη Μαΐου.

Με την εν λόγω απόφαση, μεταξύ άλλων, θα ορίζεται ο ρόλος του Συντονιστή Εκπαίδευσης Κέντρου Φιλοξενίας και οι αρμοδιότητες του, ενώ θα περιλαμβάνεται ειδική πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς, κυρίως φιλόλογους και δασκάλους, για θέσεις που θα αφορούν στη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας.

Η Νέα Τάξη θέλει να εισάγει τόσο τα Ελληνόπουλα όσο και τα «προσφυγόπουλα» στην θεωρία της Ατζέντας 21 αντικαθιστώντας τα όποια πιστεύω με «οικολογική» παγκοσμιοποιητική συνείδηση μετέπειτα λατρείας του παγκόσμιου «σωτήρα».

Όσον αφορά στον αριθμό των εν δυνάμει μαθητών-προσφύγων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα, στο υπουργείο εκτιμούν ότι οι περίπου 9.000 μαθητές που έχουν καταγραφεί μέσω των προεγγραφών για άσυλο, είναι οι μισοί του συνόλου, κάτι που σημαίνει ότι το υπουργείο προχωρά το πρόγραμμα σε δομές υποδοχής σε σχολεία και camp, υπολογίζοντας περίπου 18.000 προσφυγόπουλα-μαθητές.



liakonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια