HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ – ΣΑΒΒΙΔΗ- Το γραφικό χωριουδάκι, οι κουμπάροι και το τριήμερο γλέντι


Όλα είναι έτοιμα για το γάμο του Ανδρεά Παπαμιμίκου και της εκλεκτής της καρδιάς του Σόνιας Σαββίδη, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου.

Τα στέφανα στο ζευγάρι θα αλλάζουν η Γιούλη Στυλιανίδη, σύζυγος του πρωην υπουργού Ευριπίδη, αλλά και ο φίλος του Ανδρέα Παπαμιμίκου, Λάζαρος Αγγελίδης.

Τους περίπου 250 καλεσμένους-στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού-θα υποδεχθεί ο Ανδρέας και η Σόνια, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα, σε ένα παραδοσιακό τραπέζι, το μενού του οποίου θα χαρακτηρίζουν παραδοσιακές μακεδονίτικες συνταγές.

Οι προσκεκλημένοι πολιτικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιθυμία του ζευγαριού να ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του σε περιορισμένο κύκλο φίλων και συγγενών.  Τις λεπτομέρειες του γάμου επιμελήθηκε προσωπικά η Σόνια Σαββίδη με τη βοήθεια της μητέρας της και της μητέρας του Ανδρέα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το προσκλητήριο του γάμου το οποίο συνοδεύεται από μια καλαίσθητη μεταλλική καρφίτσα με κλαδί ελιάς που συμβολίζει τη γαλήνη, την ευφορία και τη νίκη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια