HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στέλνουν παιδιά να σκορπούν θάνατο – Δραματικές εικόνες από τη σύλληψη ανήλικου καμικάζι λίγο πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά όπως στην Τουρκία


- Δεν χωρά ανθρώπου νους τη νέα τακτική των τζιχαντιστών του ISIS
- Στρατολογούν παιδιά και τα κάνουν βομβιστές αυτοκτονίας 
- Λίγες ώρες μετά το μακελειό στην Τουρκία με 51 νεκρούς ανήλικος επίδοξος καμικάζι συνελήφθη στο Κιρκούκ του Ιράκ 
- Φορούσε ζώνη με εκρηκτικά και συνελήφθη λίγο πριν τα πυροδοτήσει 
- Παιδί 12-14 ετών φέρεται να σκόρπισε το θάνατο σε γάμο στο Γκαζιάντεπ της Τουρκίας 
- Σοκαριστικές εικόνες και video


Πως να συνειδητοποιήσει κανείς πως οι τρομοκράτες θα επιστράτευαν ανήλικα παιδιά για να τα κάνουν καμικάζι αυτοκτονίας. Κι όμως, αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό, πως δηλαδή οι τζιχαντιστές δεν έχουν ιερό και όσιο και δεν διστάζουν να στέλνουν στο θάνατο μικρά παιδιά, καταγράφεται πλέον ακόμη και μπροστά στην κάμερα.

Λίγες ώρες μετά το νέο μακελειό στο Γκαζιάντεπ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου τα ξημερώματα της Κυριακής (21.08.2016), ένα παιδί 12-14 ετών (σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως κανείς δεν υποπτεύθηκε το παραμικρό και πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί προκαλώντας το θάνατο 51 ανθρώπων που βρίσκονταν σε γάμο, ήρθε ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό.

Αυτή τη φορά στο Κιρκούκ του Ιράκ. Αυτή τη φορά, ο επίδοξος ανήλικος βομβιστής έγινε αντιληπτός πριν ανατιναχτεί και σκορπίσει θάνατο και πανικό. Οι εικόνες από τη σύλληψή του που κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλούν μόνο σοκ. Ένα αγόρι 12 – 13 ετών συνελήφθη λίγο πριν από την επίθεση αυτοκτονίας. Η σύλληψή του έχει καταγραφεί σε video.










ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Το παιδί φορούσε μια φανέλα της Μπαρτσελόνα με το Νο10 του Λιονέλ Μέσι στην πλάτη όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, τον έγδυσαν και το αφαίρεσαν τη ζώνη με τα εκρηκτικά που φορούσε. Σύμφωνα με ιρακινά μέσα ενημέρωσης, το αγόρι είχε σταλεί για να πυροδοτήσει εκρηκτικά έξω από ένα σιιτικό τζαμί στην πόλη του Κιρκούκ.

Φωτογραφία Daily Mail

Ήταν εδώ και καιρό γνωστό πως οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν νεαρά αγόρια για να τα στέλνουν σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Όταν όμως η σύλληψη ενός παιδιού γίνεται μπροστά στα μάτια μας, η εικόνα μόνο αποτροπιασμό και φόβο μπορεί να προκαλέσει. Δεν γίνεται μόνο στο Ιράκ, δεν έγινε μόνο στην Τουρκία. Γίνεται τα τελευταία χρόνια κυρίως στη Νιγηρία αλλά επίσης και στο Αφγανιστάν, το Ιράκ.



Πηγή: Daily Mail







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια