HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Διακόπηκε η συνεδρίαση του ΣτΕ -Έντονη αντιπαράθεση δικαστών με τον πρόεδρο Σακελλαρίου


Η πρώτη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας κεκλεισμένων των θυρών διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα, αφού διακόπηκε μετά από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του πρόεδρου του δικαστηρίου Νικολάου Σακελλαρίου.

Αφορμή για την αντιπαράθεση αποτέλεσε ο πρόλογος του κ. Σακελλαρίου στην αρχή της διάσκεψης, όπου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της υπόθεσης για τη χορήγηση των αδειών, κ.λ.π.

Η όλη αναφορά του κ. Σακελλαρίου εξελήφθη ως προσπάθεια να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών. Από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε η αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα των διασκέψεων.

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η διάσκεψη και όπως είπε ο πρόεδρος του ΣτΕ η επόμενη διάσκεψη θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν.

Υπενθυμίζεται πως οι απαντήσεις του ΣτΕ δεν ενδιαφέρουν μόνο τους υπερθεματιστές ή τους παλαιούς καναλάρχες, αλλά ταυτόχρονα τους εργαζόμενους και φυσικά την κυβέρνηση, η οποία θα πληγεί ανεπανόρθωτα στην περίπτωση μιας κρίσης περί αντισυνταγματικότητας του επίμαχου νόμου.

Προ δύο ημερών, πάντως, ο πρόεδρος του Συμβουλίου απέρριψε όλες τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί από επιχειρηματικά σχήματα σε βάρος της απόφασης του Λευτέρη Κρέτσου για την ανακήρυξη των υποψηφίων που μετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία πριν από τη διενέργεια του διαγωνισμού, ενώ ένα ακόμη πακέτο προσφυγών αναμένεται να συζητηθεί στις 10 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΣτΕ:

«Εν όψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια