HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΔΕΙΑ! Μάχη δίχως αύριο για τους πέντε εναπομείναντες διεκδικητές – Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!


Σε μάχη δίχως αύριο και μέχρι τελικής πτώσης εξελίσσεται η δημοπράτηση της 4ης και τελευταίας τηλεοπτικής άδειες που βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες πληροφορίες.

Μέχρι τώρα είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα σημάνει και το τέλος του διαγωνισμού με τις πληροφορίες να είναι αντικρουόμενες. Κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι όλα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ και θα έχουμε σήμερα και τα επίσημα αποτελέσματα ενώ άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν σε επίπεδο ανεπίσημων πληροφοριών σε πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία, χθες ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση των δύο πρώτων αδειών. Νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε η δημοπράτηση της τρίτης άδειας που ολοκληρώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι και μετά από ένα διάλειμμα ξεκίνησε το απόγευμα η δημοπράτηση και τις τέταρτης άδειας. Λόγω της κρισιμότητας της διαδικασίας, εκτιμάται οτι αυτός ο γύρος πιθανότατα θα διαρκέσει πολύ και δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί πριν νυχτώσει.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι αναλυτές της διαδικασίας, περιγράφοντας την διαδικασία του τελευταίου γύρου σε μια δημοπρασία, την παρομοιάζουν με την «θεωρία του δειλινού», τμήμα της πασίγνωστης πλέον «θεωρίας των παιγνίων». Οι παίχτες στην τελευταία στροφή συμπεριφέρονται συνήθως «σαν να μην υπάρχει αύριο», όπου όλα τα προγνωστικά ανατρέπονται για να κερδίσει ο πιο έμπειρος, ή ο πιο ψύχραιμος και σε πολλές περιπτώσεις, ο πιο τυχερός!
Φαίνεται επίσης οτι τα τελικά αποτελέσματα αυτής της μαραθώνιας διαδικασίας, θα τα πληροφορηθούμε αργά απόψε το βράδυ.

Διότι, ακόμη και μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα απαιτηθεί ένα μεγάλο διάστημα για να συνταχθούν όλα τα απαιτούμενα πρακτικά, να συνυπογραφούν από όλους τους συμμετέχοντες (υποψηφίους, νομικούς συμβούλους και μέλη της επιτροπής) και να συνταχθεί η κυβερνητική ανακοίνωση που θα δοθεί στην δημοσιότητα, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες για την αποχώρηση των αντιπροσωπειών.

Ακόμη και με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς λοιπόν, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού δεν θα γίνουν γνωστά πριν από τις εννιά το βράδυ, χωρίς να αποκλείεται να καθυστερήσει κι άλλο και να φτάσουμε στα περασμένα μεσάνυχτα.

Πάντως όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε απόψε το βράδυ να κοιμηθούν στα σπίτια τους, καθώς η χθεσινή διανυκτέρευσή τους στα στρατιωτικά ράντσα, περιγράφεται από περιπετειώδης έως εφιαλτική!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια