HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με αποχωρήσεις και καταγγελίες ξεκίνησε ο χειμώνας στον Δήμο Δίου-Ολύμπου (βίντεο)


Δύσκολο και μακρύ χειμώνα προβλέπεται να έχει ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλος Κωσταντίνος, αφού με το ξεκίνημα του ήδη έχασε 2 δημοτικούς συμβούλους από τον συνδυασμό του.

Βέβαια, για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στον εν λόγω Δήμο, οι χθεσινές αποχωρήσεις ήταν αναμενόμενες, και είχαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού ήδη τις προηγούμενες ημέρες είχε ξεκινήσει μια διαμάχη μεταξύ των συμβούλων κ. Γουλάρα Δημήτριο και κ. Βακουφτσή Ειρήνης.

Με το καλημέρα σας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου (28/9/2016) αναγνώστηκαν από το προεδρείο οι 2 επίσημες επιστολές αποχώρησης των προαναφερόμενων δημοτικών συμβούλων. Σημειωτέον ότι ο κύριος Γουλάρας μέχρι πρότινος ήταν και αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Όπως θα δείτε και θ’ ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο, οι επιστολές και των δύο ανεξαρτητοποιημένων συμβούλων ήταν κυρίως καταγγελτικές για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί τελευταία ο δήμαρχος κ. Δημόπουλος.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Kapa-News ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κύριος Φαρμάκης Γιώργος τόνισε τα παρακάτω:

Εμείς τα είχαμε επισημάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ο τρόπος που λειτουργεί ο δήμαρχος δηλαδή η απαξίωση όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και των ίδιων των συμβούλων της συμπολίτευσής οδήγησε στα σημερινά φαινόμενα. Ο απολυταρχικός τρόπος λειτουργίας και η ενός ανδρός αρχή δεν συνάδουν με τις σημερινές εποχές και με τις αρχές που διέπουν την τοπική αυτοδιοίκηση. Το τόνισα και πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο και κάλεσα τον κο Δημόπουλο να αλλάξει φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας. Όπως έστρωσε λοιπόν ας κοιμηθεί!!!

Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτή η είδηση που βγήκε μέσα από την χθεσινή συνεδρίαση. Το υλικό από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο είναι στα χέρια του Kapa-News και αυτή τη στιγμή το επεξεργαζόμαστε για να σας δώσουμε όλες τις ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας εχθές.

Δείτε το βίντεο:




Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια