HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιάννης Παπαζαχαρίας:"Μου ζητούν να "βάλω πλάτη" στα δύσκολα..."

Μετά τις τελευταίες ανεξαρτητοποιήσεις, πολλοί είναι αυτοί που - στο όνομα της κομματικής κοινής στέγης - έρχονται και μου ζητούν να "βάλω πλάτη" στα δύσκολα...

Αυτό είναι βέβαια άγνοια ή θράσος. Το ότι - όλα αυτά που γίνονται - εγώ τα είδα από πριν και αποχώρησα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα, είναι εμπειρίες ζωής.

Η Βακουφτσή και ο Γουλάρας - είναι δυο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν ανήκουν στο δικό μας κομματικό χώρο - είδαν το αδιέξοδο και ανεξαρτητοποιήθηκαν. Η κίνηση αυτή τους τιμά & είναι απαράδεκτο το bullying που δέχονται. Ξαφνικά για όλα όσα (δεν) γίνονται στο δήμο φταίνε αυτοί...

Αυτά όμως που έρχονται είναι πολύ χειρότερα! Σε άλλες περιπτώσεις και υπό διαφορετικές συνθήκες ανεξαρτητοποιήσεις σαν αυτές, θα μπορούσαν να αποτελέσουν "καμπανάκι κινδύνου". Στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και η αντίδραση του επικεφαλής του δήμου, ήταν μια ειρωνική (sic) ανάρτηση στο facebook. Δείγμα του πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τα προβλήματα στο δήμο.

Με ειρωνείες και εξυπνάδες αντιμετωπίζει τη βομβαρδισμένη πλατεία Λιτοχώρου, το μολυσμένο νερό, το ότι έχουμε βρωμίσει, τα άκοπα χόρτα και πολλά ακόμα!

Η πολιτική και οι πολιτικοί αυτού του είδους - με χαβαλέδες, ψέματα, αστειάκεια και ειρωνείες, μας οδήγησε εδώ. Χρεοκοπημένους και μόνους μας, όταν άλλοι κάνουν άλματα.

Η πολιτική και οι πολιτικοί αυτοί, ανήκουν στο παρελθόν. 


Κομματικά - με τη νέα ηγεσία - γίνεται μια προσπάθεια όλα αυτά να αλλάξουν. Όλοι αυτού του τύπου οι πολιτικοί, να πάνε στα σπίτια τους. Δεν ξέρω αν ο νέος πρόεδρος θα τα καταφέρει. Ξέρω όμως πως αυτό που προσπαθεί να κάνει και ο νέος τρόπος πολιτικής (με συλλογική προσπάθεια) που ασκεί, δεν έχει - ευτυχώς - απολύτως καμία σχέση με αυτό που ζούμε στο Δήμο Δίου - Ολύμπου!

Εν κατακλείδι, το να μπει πλάτη σε μια τέτοια κατάσταση, δεν είναι κομματική ευσυνειδησία. Απεναντίας είναι συναίνεση στην καταστροφή του τόπου και διαιώνιση της νοσηρότητας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια