HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ! Οι «κολλητοί» ολιγάρχες της Ρωσίας και η ορθόδοξη πίστη


Είναι ευρέως διαδεδομένο και κατασταλαγμένο στην κοινή σκέψη, πως ο Βλαδίμιρος Πούτιν είναι ένας από τους βασικούς ανθρώπους που κινούν τα νήματα του κόσμου. Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί και πολύ δημοσιογράφοι έχουν ασχοληθεί με το φαινόμενο «Πούτιν».

Συχνά παρουσιάζεται ως ο μεγάλος ηγέτης ή ως ο μοναδικός που μπορεί να αναχαιτίσει το παγκόσμιο κύκλωμα και τα εβραϊκά στοιχεία.

Είναι ευρέως γνωστό πως Ρώσος προέδρος  έχει επικηρυχτεί από την οικογένεια Ρόθσιλντ ενώ πολλοί στο Αμερικανικό Κογκρέσο ονειρεύονται να τον δουν κάποια μέρα κρεμασμένο στην κόκκινη πλατεία.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και του Ισραήλ για να εξιστορηθούν θα χρειάζονται ολόκληροι τόμοι.

Ο γνωστός αντικομουνιστής Ρώσος συγγραφέας, Αλέξανδρος Soltschenizin, έγραψε ένα αντισιωνιστικό βιβλίο με τίτλο «200 Χρόνια Μαζί», όπου αποκάλυπτε πολλές σκοτεινές πτυχές του Σιωνισμού στην Ρωσία και τον ρόλο που οι Εβραίοι έπαιξαν στην ρωσική πολιτική του 20ου αιώνα το οποίο όμως οι Εβραίοι Σιωνιστές το απαγόρεψαν στην Μεγάλη Βρετανία και ποτέ δεν μεταφράστηκε στα αγγλικά.

Οι στενές σχέσεις του Πούτιν με το εβραϊκό στοιχείο της Ρωσίας που ήταν ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία, αποδεικνύονται από το γεγονός ότι πολλοί σημαντικοί του συνεργάτες και ολιγάρχες είναι εβραϊκής καταγωγής.

Μόνο πρόσφατα από την Globalfire.tv, έχει κυκλοφορήσει και πάλι ένα άρθρο προπαγάνδας με τίτλο «Ο Πούτιν εδίωξε όλους τους εβραίους ολιγαρχίες» τον τελευταίο καιρό και αγωνίζεται για ένα λόμπι Free Europe όπου παρομοιάζουν τον Πούτιν με τον Χίτλερ και ότι αυτός μισεί τους Εβραίους.

Φυσικά, ο Βλαδίμιρος Πούτιν έχει καλές σχέσεις με πολλούς ολιγάρχες, οι οποίοι συνεχίζουν να ζουν στη Ρωσία:

• Roman Abramovich – Ρωσοβραίος ολιγάρχης , στενός φίλος του Μπόρις Γέλτσιν και οι υποστηρικτής του Πούτιν, μέλος της Δούμα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πούτιν άλλαξε το νόμο, έτσι ώστε ο Αμπράμοβιτς διορίστηκε για δεύτερη φορά τον Οκτώβριο του 2005 ως κυβερνήτης της περιφέρειας Τσουκότκα

• Pyotr Aven – Εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτης, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης ιδιωτικής τράπεζας της Ρωσίας (Alfa Bank), συνεργάζεται στενά με τον Πούτιν όπως και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήδη από τη δεκαετία του ’90

• Oleg Deripaska – Εβραίος ολιγάρxης, Διευθύνων Σύμβουλος της RUSAL (ο μεγαλύτερος παραγωγός αλουμινίου στον κόσμο), ο Πρόεδρος της ENplus, συνδέεται στενά με το Κρεμλίνο, απόλυτος έμπιστος του Πούτιν, και πάντα στο πλευρό του Πούτιν, προσωπικός φίλος του Nαθαναήλ Ρόθσιλντ

• Leonid Fedun – Εβραίος ολιγάρχης , αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης και Ανάλυσης Επενδύσεων (LUKoil). Έλαβε από τον Πούτιν το Μετάλλιο Αξίας για ιδιοκτήτης των διαφόρων ποδοσφαιρικών συλλόγων και κύριος υποκινητής της εκστρατείας στο ρωσικό ποδόσφαιρο εναντίον «της ξενοφοβίας».

• Mikhail Fridman – Εβραίος ολιγάρχης μέλος του «Κρατικού Επιμελητηρίου» (που ιδρύθηκε από τον Πούτιν), Έχει άριστες σχέσεις με το Κρεμλίνο», ένας από τους ιδρυτές του Ρωσο-εβραϊκού Κογκρέσου

• Moshe Cantor – Εβραίος ολιγάρχης, στενός φίλος του Πούτιν. Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου, επικεφαλής της ACRON (Ρωσικός χημικός γίγαντας)

• German Khan – Εβραϊκός ολιγάρχης, μέλος του Ρωσο-εβραϊκού Συμβουλίου ο οποίος διατηρεί πολύ “καλές σχέσεις με το Κρεμλίνο”
• Αλέξανδρος Mamut – Εβραίος ολιγάρχης. Μέλος της «ρωσικής» μαφίας. Λέγεται ότι έχει μεσάζοντες για τα συμφέροντα του μέσα στην ρωσική κυβέρνηση , (όπως ο Ιγκόρ Σουβάλοφ)
• Leonid Mikhelson – Εβραίος ολιγάρχης , ιδιοκτήτης της NOVATEK (εταιρεία φυσικού αερίου). Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, το κέρδισε με συμβόλαια της GAZPROM από τον Πούτιν

• Mikhail Prokhorov – Εβραίος ολιγάρχης, Ιδιοκτήτης εργοστάσιων χρυσού και νικελίου.

• Arkady Rotenberg – Εβραίος ολιγάρχης. Συναθλητής με τον Πούτιν στο τζούντο και αδελφός του Μπόρις Rotenberg, ο οποίος είναι μεγάλος μεγιστάνας του εβραϊκού λόμπυ. Μέσω των εβραϊκών ολιγαρχιών έκανε την περιουσία του

• Eugene Shvidler – ένας άλλος Ρώσος εβραϊκής καταγωγής ολιγάρχης. Ασχολείται κυρίως με γεωργικά προϊόντα

• Viktor Vekselberg – Εβραίος ολιγάρχης που διατηρεί στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο,

• Ανατόλι Τσουμπάις – Εβραίος ολιγάρχης βασικό μέλος της κυβέρνησης Γιέλτσιν, ελέγχει τις κρατικές επιχειρήσεις και την RAOUES RUSNANA, στενός φίλος του Πούτιν,

• Sergey Kirienko – Επικεφαλής της Rosatom (ΚΕ), έχει τον έλεγχο ολόκληρου του τομέα της πυρηνικής ενέργειας στη Ρωσία,

• Mikhail Fradkov – επικεφαλής της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας FSB (KGB),

• Isaak Kalina – Eπικεφαλής της εκπαίδευσης στη Ρωσία. Εργάστηκε για την προβολή μιας «καινούργιας» εκδοχής της ιστορίας (δηλαδή κυρίως με την ιστορία του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου, ΒΠΠ).
• Vladimir Kogan – Εβραίος και στενός φίλος του Πούτιν. Έχει διατελέσει και σε διάφορες θέσεις στη ρωσική κυβέρνηση

• Μιχαήλ Lesin – Εβραϊκής καταγωγής «ο βασιλιάς του Τύπου». Είχε σχεδιάσει την προεκλογική εκστρατεία του Πούτιν. Είναι ο επικεφαλής της RUSSIA TODAY

• Gleb Pavloskij – Εβραίος σύμβουλος του Πούτιν. Ο ίδιος έχει συμβάλει στις δημόσιες σχέσεις του Πούτιν
Igor Yusufov – Εβραίος επιχειρηματίας. Κατείχε διάφορες θέσεις στην κυβέρνηση Πούτιν. Σήμερα είναι διευθύνων στέλεχος της GAZPROM

• Boris Spiegel – Εβραίος ολιγάρχης. Στενή σχέση με τον Πούτιν και το Κρεμλίνο. Ο ίδιος έχει συμβάλει στους νόμους κατά του ρατσισμού, οι οποίοι υλοποιούνται από τον Πούτιν.

Οι στενές σχέσεις του Πούτιν με τους Εβραίους ολιγάρχες, μπορεί να καταδείξει το γεγονός πως μπορεί να συνεργάστηκε με αυτούς και να εντάχθηκε στους κόλπους της Νέας Τάξης, για να ανέβει στην εξουσία, αλλά σήμερα είναι σίγουρα εναντίον της.
Φυσικά, η ορθόδοξη πίστη του και ο πόλεμος που υπάρχει απέναντι του καταδεικνύει και ενισχύει την παραπάνω άποψη.

Βέβαια, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα καθώς πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν κρυφά παιχνίδια και συμμαχίες που δεν μπορούμε να ξέρουμε και να φανταστούμε!


Με πληροφορίες από το site nikosxeiladakis.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια