HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Δημοκρατία τελειώνει, έρχεται παγκόσμια χούντα – Τι λέει διεθνής έρευνα


«Διαφθορά, νεποτισμός, έλλειψη αγαθών και μαζικές κινητοποιήσεις: Διεθνής έρευνα δείχνει ότι η εμπιστοσύνη των κατοίκων της Λ. Αμερικής στη δημοκρατία έχει φθίνουσα πορεία», αναφέρει ρεπορτάζ της Deutsche Welle,
το οποίο δείχνει απλά πως το σχέδιο της Νέας Τάξης πετυχαίνει:
Οι πολίτες θα απορρίψουν την δημοκρατία ως διεφθαρμένο καθεστώς και χάριν της ασφάλειας και της ανάγκης διαβίωσης θα αποδεχθούν παγκόσμια δικτατορία, η οποία στην αρχή θα αναλάβει τον ρόλο του εξυγιαντή.
Η ανάλυση έγινε σε δείγμα 20.000 ανθρώπων από 18 χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Από το 2010 τα ποσοστά εμπιστοσύνης στο δημοκρατικό πολίτευμα των κρατών της περιοχής έπεσε από το 61 στο 54%.

Μάλιστα στην Βραζιλία, αναφέρει η DW, το ποσοστό υπέστη καθίζηση σε διάστημα ενός χρόνου από το 54 στο 32%.
Στην Χιλή, την Νικαράγουα και το Ελ Σαλβαδόρ το ποσοστό αποδοχής της δημοκρατίας έχει επίσης πέσει.
«Η Βραζιλία δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη και ισχυρότερη χώρα της Λατινικής Αμερικής, αλλά και η μοναδική που συναναστρέφεται υπερδυνάμεις, γι’ αυτό η κατάσταση της βραζιλιάνικης δημοκρατίας είναι αποφασιστικής σημασίας για ολόκληρη την λατινική ήπειρο» αναφέρεται στην διεθνή μελέτη.
Ιδιαίτερα δυσάρεστη είναι η διαπίστωση ότι έχει αυξηθεί η αδιαφορία των πολιτών για τα πολιτικά πράγματα, γεγονός που επίσης συμφέρει την Νέα Τάξη, η οποία προωθεί την πλήρη απολιτικοποίηση των ανθρώπων, προκειμένου να μην αμφισβητούν την εξουσία.
Η Μάρτα Λάγκος, ιδρύτρια και διευθύντρια του Corporación Latinobarómetro τονίζει πως η κοινωνία έχει αλλάξει. «Ό,τι γίνονταν ανεκτό πριν από 5 χρόνια, δεν ισχύει σήμερα» λέει η Λάγκος. «Οι άνθρωποι ζητούν συγκεκριμένες λύσεις για συγκεκριμένα προβλήματα που θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, δεν είναι διατεθειμένοι πλέον να βαυκαλίζονται περιμένοντας το πλήρωμα του χρόνου».
Άμεσες λύσεις θα προσφέρει ο παγκόσμιος ηγέτης και οι περισσότεροι θα τις αποδεχθούν, όντες εξαντλημένοι από την κρίση σε όλα τα επίπεδα.




liakonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια