HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Είδηση για τον Ρουβά που θα προκαλέσει «λιποθυμίες»! (VIDEO)


Ούτε που πάει το μυαλό σας! 

H ταινία «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη, στην οποία, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστεί και ο Σάκης Ρουβάς, είναι η πρόταση της Ελλάδας για τη διεκδίκηση του Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας!

Ο Σάκης Ρουβάς όπως φαίνεται έχει κάνει σίγουρα  μεγάλα βήματα στην υποκριτική του καριέρα..
Καθώς στο παρελθόν είχε διαψευσθεί η αναγνωρισιμότητά του ώς ηθοποιός και συγκεκριμένα απο την κυρία Διαβάτη που είχε πει:  «Δεν ξέρω τι είπε ο κύριος Ρουβάς, δεν ασχολήθηκα και δεν με ενδιαφέρει. Δεν το ξέρω το παιδί, δεν τον γνωρίζω.
Αλήθεια θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε την δική της άποψη πάνω σε αυτό το θέμα!

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, το «Chevalier», που βγήκε στους κινηματογράφους το 2015 και βραβεύτηκε από τα φημισμένα φεστιβάλ του Σεράγεβο, του Λονδίνου και της Θεσσαλονίκης, διεκδικεί με αξιώσεις ένα χρυσό αγαλματίδιο.

Η Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη σκηνοθετεί τους Γιώργο Κέντρο, Πάνο Κορώνη, Βαγγέλη Μουρίκη, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Πυρπασόπουλο και Σάκη Ρουβά σε μία περιπέτεια για την ανδρική ματαιοδοξία και την ανταγωνιστικότητα. Η παρέα των έξι αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα σκάφος. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, σκοτώνουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. Το Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό, αφού κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Το αν το «Chevalier» θα μπει στη λίστα με τους πέντε «μονομάχους» θα γίνει γνωστό τον Ιανουάριο, ενώ ητελευταία φορά που ελληνική ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ ήταν το 2010, με τον «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου.




Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια