HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άστατος ο καιρός και τη Δευτέρα (βίντεο με τον Τάσο Αρνιακό)


Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές και τη Δευτέρα. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη,  κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα ανατολικά  θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα φτάσει τους 21 βαθμούς .

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα βροχής τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη  δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, που βαθμιαία το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορείων διευθύνσεων 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότεροι.

Στα Ιωάννινα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Την Τρίτη ο καιρός στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη θα παρουσιάσει νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια