HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!!! Ανακοινώθηκε επίσημα πια το πρώτο ΣΙΓΟΥΡΟ όνομα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την Πιερία!!!


Άφωνους άφησε τους παρευρισκόμενους η επίσημη ανακοίνωση ονόματος βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που έγινε από τα χείλη του προέδρου κ. Κουρνιώτη Ιωάννη!!!

Σε προγραμματισμένη εκδήλωση της Κάτω Μηλιάς βρέθηκε εχθές το απόγευμα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας, όπου και ανακοινώθηκε από τα χείλη του κ. Κουρνιώτη Ιωάννη χωρίς καμιά προειδοποίηση, και αφήνοντας σχεδόν άφωνους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση εκείνη την στιγμή, επίσημα το πρώτο όνομα του υποψήφιου βουλευτή στις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα το όνομα του υποψηφίου, λένε έγκυρες πηγές, ότι ήρθε κατευθείαν από τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα.

Και το όνομα αυτού είναι Σπύρος Κουλκουδίνας. Μετά από αυτό το περιστατικό αναμένονται εξελίξεις στο κόμμα, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε σχετικά σύντομα.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Τι γίνεται ρε σεις εκεί στη ΝΔ στην Πιερία;;;;
    Ο κόσμος καίγεται και αυτοί στην κοσμάρα τους; Ονειρεύονται βουλευτιλίκια;χαχαχαχα
    Σε λίγο δεν θα 'χουμε χώρα και αυτοί τον χαβά τους; Βρεεεε ούστ κοπρίτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!