HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βροχερός ο καιρός και το Σάββατο


Το Σάββατο αναμένονται στα δυτικά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Πρόσκαιρες βροχές και τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Στην Αττική προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Από τις βραδινές ώρες σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες όπου από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, όπου από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Ιωάννινα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά διαστήματα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 23/10/2016

Το Κυριακή στα νησιά του βορειου και ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν νωρίς το πρωί κατά τόπους ισχυρές και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία και την ανατολική Θεσσαλία και το βράδυ πιθανόν πρόσκαιρα στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια