HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φθινοπωρινές μπόρες την Πέμπτη


Την Πέμπτη αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 5 με 6 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και τα βόρεια από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές από το απόγευμα. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν και αργά τη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία από το απόγευμα και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί  2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις  με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά  6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα και από τα δυτικά. Τα φαινόμενα τη νύχτα στα βόρεια θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Ιωάννινα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 21/10/2016

Την Παρασκευή στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια