HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άρης Ρεμπατσιός για το εμπορικό κέντρο: "Είμαστε ακόμα στην αρχή"



Την Πέμπτη 20/10/2016 και ώρα 16:30 καλείται να συνεδριάσει το ΔΣ του δήμου Δίου-Ολύμπου .Mε ανακοίνωση ζητήσαμε να συζητηθεί το θέμα της κατασκευής "εμπορικού κέντρου".

Ψάχνοντας στη θεματολογία της συνεδρίασης, πουθενά δεν υπάρχει το θέμα αυτό που προέκυψε σε σχέση με την κατασκευή "εμπορικού κέντρου" στην περιοχή του Βαρικού Λιτοχώρου.

Έχουν περάσει τρεις (3) εβδομάδες από τότε που ο δήμαρχος κ. Δημόπουλος είπε πως θα διερευνήσει το συγκεκριμένο ζήτημα, την περίπτωση δηλαδή να γίνει εμπορικό κέντρο στον παραπάνω χώρο που τελικά είναι στα όρια του δήμου τον οποίο διοικεί.

Επειδή η συζήτηση αυτή μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου της Πιερίας, ο οποίος ανησυχεί ιδιαιτέρως, οφείλετε ως δημοτική αρχή να δώσετε εξηγήσεις και να μας διαφωτίσετε από "πρώτο χέρι" για το θέμα αυτό.
Να μας εξηγήσετε γιατί δεν γνωρίζατε ότι το "εμπορικό κέντρο" είναι εντός των ορίων του δήμου Δίου - Ολύμπου.

Να μας εξηγήσετε γιατί η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου είχε ήδη δώσει έγκριση για την είσοδο-έξοδο του εμπορικού κέντρου ενώ ήταν αναρμόδια και η έγκριση αυτή έπρεπε να δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Να μας εξηγήσετε από που αντλείται αυτή η συμπεριφορά σας απέναντι στον εμπορικό κόσμο του δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Πιερίας που δίνει τον καθημερινό αγώνα της επιβίωσης.

Όλοι περιμένουμε τις απαντήσεις σας στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο και πολύ περισσότερο οι συνδημότες μας κ. Δημόπουλε.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΑΛΛΑΓΗ  ΠΟΡΕΙΑΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟ    ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ»      
#emporikokentrokaterinis


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια