Για τη ζύμη Για τη γέμιση
- 200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα μερέντα
- 2 ακτινίδια κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
Για τη ζύμη
- Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα απαλό μείγμα.
- Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30εκ. το αλείφετε με βούτυρο και ρίχνετε κουταλιές απ' το μείγμα να απλωθεί στον πάτο.
- Ψήνετε μέχρι να ροδίσει και μετά τη γυρνάτε με σπάτουλα από την άλλη πλευρά.
- Σε μπέν μαρί λιώνετε την κουβερτούρα και τη φυλάτε μέχρι να φτιάξετε τις κρέπες.
- Αφού είναι έτοιμες όλες τις σερβίρετε αλείφοντας τες μια ελαφριά στρώση από πάνω με αρκετή μερέντα μαζί με φετούλες από ακτινίδια.
- Τυλίγετε την κρέπα και σερβίρετε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!