HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο κακός χαμός πάλι στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δίου Ολύμπου! Και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο ανέλαβε το εμπορικό κέντρο. Δείτε το βίντεο!!!


Η φράση "Η καλή μέρα φαίνεται απ' το πρωί" είχε απόλυτη εφαρμογή στο προχθεσινό (22/10) δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου, αφού οι εντάσεις ξεκίνησαν μόλις τα πρώτα 15 λεπτά.

Μπορεί ο δήμαρχος να φαινόταν ότι είχε καλή διάθεση στην αρχή, αφού ξεκίνησε με χιούμορ (κάπως καυστικό ομολογουμένως) την συνεδρίαση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να διώξει μακριά τα σύννεφα που είχαν συγκεντρωθεί απο νωρίς στον χώρο της συνεδρίασης.


Όπως ήταν αναμενόμενο στα προ ημερησίας διάταξης θέματα πρώτο λόγο είχαν το εμπορικό κέντρο, το αρχοντικό Γκουντέλια στο Λιτόχωρο και οι ώρες και ο τρόπος συνεδριάσεων της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, θέματα δηλαδή που προέκυψαν τα τελευταία 24ωρα.

Βέβαια η χρονομέτρηση (και πάλι) των ομιλιών των επικεφαλής των παρατάξεων που εισήχθη ως τακτική στις τελευταίες συνεδριάσεις απο τον πρόεδρο, ήταν αυτή που πυροδότησε και πάλι το κλίμα απο την αρχή της συνεδρίασης και μάλιστα κατανάλωσε πολύ χρόνο απο αυτήν.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ η συνεδρίαση της Πέμπτης (20/10/2016) ξεκίνησε κανονικά στην ώρα της (16:30), δεν έληξε ποτέ!!! Δηλαδή δεν έφτασε στο τέλος της αισίως, αλλά διακόπηκε γύρω στα μεσάνυχτα μέσα στην ένταση και στις φωνές. Γενικότερα όμως οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου τον τελευταίο καιρό έχουν κύριο χαρακτηριστικό την ένταση. Αυτό ίσως να οφείλεται στα πολλά προβλήματα του Δήμου.

Το Kapa-News, το οποίο είναι πάντα κοντά στα γεγονότα, ήταν παρών και σ' αυτή την συνεδρίαση και έχει ρεπορτάζ για όλα τα σοβαρά θέματα που συζητήθηκαν εκεί. Αυτή τη στιγμή τα επεξεργαζόμαστε και κάθε φορά που θα ετοιμάζουμε και θα ολοκληρώνουμε ένα σημαντικό θέμα θα το δημοσιεύουμε για την ενημέρωσή σας.

Για την ώρα πάρτε μια γεύση των όσων σας γράφουμε πιο πάνω, και παράλληλα δείτε τις τοποθετήσεις των κυρίων Δημόπουλου (δήμαρχος), Φαρμάκη (συνδυασμός Ευθύνης) και Ρεμπατσιού (συνδυασμός "Αλλαγή πορείας") για το πολυσυζητημένο εμπορικό κέντρο στο παρακάτω βίντεο.



Παρατηρήστε ιδιαίτερα προσεκτικά τις αρχικές δηλώσεις του δημάρχου και τις απαντήσεις του στα ερωτήματα που του έθεσε η αντιπολίτευση και αν δεν σας κάνει κόπο συγκρίνετε τες με αυτές του δημάρχου Κατερίνης που μας παραχώρησε στο βίντεο με τίτλο: "Σάββας Χιονίδης για το εμπορικό κέντρο: «Είμαι σαφώς υπέρ της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας»" . Θα καταλάβετε πάρα πολλά!



Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος
#emporikokentrokaterinis 



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. δημαρχος ζαμ φου ο κοσμος καιγεται και αυτος στελνει sms στην γκομενα που θα πανε για ποτο ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα.... Τις απαντήσεις στα θέματα που του βάζουν ψάχνει να βρει στο κινητό του.... Έχει μπερδέψει την τέχνη με την πολιτική και την πολιτική με τη νομική.... Τρικυμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!