HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα


Το Σάββατο στα νοτιοδυτικά θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός στα βόρεια και λίγες βροχές στα νότια. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.


Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα όποτε υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός παρουσιάζεται γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο  θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νότια θα είναι παροδικά αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς μέχρι το απόγευμα. Πιθανότητα τοπικών καταιγίδων στις νοτιότερες περιοχές τις πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Θεσσαλίας (πάνω από 1500μ) το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια