HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκλογές ΗΠΑ: Απίστευτες χυδαιότητες Κλίντον κατά Τραμπ


Ξεκάθαρα κέρδισε τις εντυπώσεις της τρίτης και τελευταίας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης ο Ντόναλντ Τραμπ, απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον, σε ένα ντιμπέιτ που χαρακτηρίστηκε κυρίως από σφοδρές προσωπικές επιθέσεις, 20 μόλις μέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Επί 90 λεπτά, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, «σφυροκόπησε» με απτά επιχειρήματα την υποψήφια των Δημοκρατικών, σε τέτοιο βαθμό που η Χίλαρι Κλίντον, υπό το βάρος της «χιονοστιβάδας» αποκαλύψεων σε βάρος της, όπως αυτή αποτυπώθηκε σε χιλιάδες εσωτερικά emails που διέρρευσε πρόσφατα ο ιστότοπος Wikileaks, αναγκάσθηκε να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα», εμπλέκοντας τη Ρωσία και τον Πρόεδρο Πούτιν στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

H Κλίντον έσπευσε να υπεκφύγει των κατηγοριών ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα τραπεζικών κολοσσών και ισχυρών παικτών της Γουόλ Στριτ, όπως η Goldman Sachs,  κατηγορώντας τον Τραμπ ότι δείχνει μεγαλύτερη προτίμηση για τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν από ό,τι για Αμερικανούς στρατιωτικούς και ειδικούς πληροφοριών, παρερμηνεύοντας εμφανώς την άρνηση του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου να δεχθεί, χωρίς στοιχεία, τη βεβαιότητα της αμερικανικής κυβέρνησης ότι η Μόσχα έχει προσπαθήσει να αναμιχθεί στις προεδρικές εκλογές.
Στην έντονη αντιπαράθεση που ακολούθησε αυτής της δήλωσης, η Κλίντον ισχυρίστηκε ότι ο Πούτιν στηρίζει τον Τραμπ γιατί «θα προτιμούσε να είχε ένα ανδρείκελο για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».
Από την πλευρά του ο Τραμπ απέρριψε οποιαδήποτε σχέση του με τον Πούτιν και δήλωσε ξεκάθαρα ότι καταδικάζει κάθε ξένη ανάμειξη στις εκλογές, αλλά ως πολιτικός που «δεν ενδιαφέρεται για κινήσεις φθηνού εντυπωσιασμού», αρνήθηκε να δεχθεί χωρίς αποδείξεις την εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ότι η Ρωσία είναι αναμεμειγμένη στην παραβίαση δεδομένων του κόμματος των Δημοκρατικών.
Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από όλα όσα έχουν συμβεί, άφησε να εννοηθεί ότι θα έχει μία καλύτερη σχέση με τη Ρωσία, σε σύγκριση με την Κλίντον.
«Ο Πούτιν είπε καλά πράγματα για μένα. Δεν τη σέβεται, όπως δε σέβεται και τον Πρόεδρό μας. Θέλω να σας πω ότι αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα», συμπλήρωσε ο ίδιος.
«Αυτό θα συμβεί γιατί θα έχει μια μαριονέτα ως πρόεδρο των ΗΠΑ» έσπευσε εν εξάλλω να δηλώσει η Κλίντον. «Όχι εσείς είστε η μαριονέτα» ανταπάντησε ο Τραμπ, για να συνεχίσει: «Ο Πούτιν έχει ξεπεράσει στην εξυπνάδα αυτήν και τον Ομπάμα, σε κάθε απλό βήμα».
Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη και τελευταία τηλεμαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε στις 4:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) στο στάδιο του Πανεπιστημίου της Νεβάδας στο Λας Βέγκας, και χωρισμένη σε έξι ενότητες των 15 λεπτών η κάθε μία, διήρκησε 90 λεπτά, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου του Fox News, Κρις Ουάλας.


Πηγή: Newsbomb

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια