HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνεχίζεται και την Κυριακή η κακοκαιρία (video)


Τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές τις πρωινές ώρες στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου,  με γρήγορη βελτίωση αναμένονται την Κυριακή. 

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και από το απόγευμα στα δυτικά.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς . Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται  λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιων διευθύνσεων 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς . Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Ιωάννινα αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς.

Τη Δευτέρα στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Στα υπόλοιπα θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και τη νύχτα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια