HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Υγρασία σε όλη τη χώρα την Τρίτη |(video)


Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη, αναμένονται την Τρίτη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ομίχλη θα εμφανιστεί τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με  παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη  τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς .

Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ομίχλες θα εμφανιστούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται  λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Τέταρτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη βόρεια Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και από τα βόρεια θα αυξηθούν με τοπικές βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους  στα βορειοδυτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια