HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές την Πέμπτη (video)


Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται από το μεσημέρι της Πέμπτης στα δυτικά. Οι  άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση από τα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 16 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στην κεντρική Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απέ 11 έως 16 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχής και από το μεσημέρι καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ ενισχυόμενοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται  νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα στα δυτικά τμήματα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές,  κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Παρασκευή αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές, καταιγίδες και λυγά χιονιά στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρά στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Βαθμιαία βελτίωση θα ξεκινήσει στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασίας θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

Δείτε στο βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια