HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Viral! Κάνει κανό στους... δρόμους της Γλυφάδας (video)


Τίποτα απ’ όσα αναφέρονται στον τίτλο δεν είναι... λάθος ή κατά λάθος. Όλα είναι απόλυτα ακριβή: και κανό έκανε και στους δρόμους της Γλυφάδας το έκανε. Ναι στους δρόμους. Τους πλημμυρισμένους δρόμους!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από τη νεροποντή που έπληξε την Αττική. Δρόμοι πλημμύρισαν, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν και στην Πειραιώς ας πούμε, κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει επιβάτες αυτοκινήτου.

Ένας άνδρας στη Γλυφάδα, όμως, ήταν... προνοητικός. Γνωρίζοντας πως (και) στη Γλυφάδα υπάρχει ένα... θεματάκι με τους πλημμυρισμένους δρόμους, όταν είδε πως άνοιξαν οι ουρανοί, φόρεσε το σωσίβιό του, πήρε το κανό του και βγήκε στους δρόμους.

Όχι θα κάτσει να σκάσει!

Φυσικά, ήρθε... αντιμέτωπος με εκείνους που βγήκαν στους δρόμους της Γλυφάδας (στο ύψος του Γκολφ σχεδόν) με τα αυτοκίνητά τους. Κι αν κάποιοι έκαναν πως δεν τον είδαν και συνέχισαν το δρόμο τους (τρόπος του λέγειν), ένας οδηγός τον κατέγραψε σε video να κάνει το κανό του στους δρόμους της Γλυφάδας. Και το video αυτό το ανέβασε στο YouTube. Και φυσικά, έγινε viral...

Πόσες φορές το βλέπεις; Και πόσες φορές έχουν έχουμε κάνει το αστείο «σήμερα θα πάρω το κανό;».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια