HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βάλτε φύλλα από λάχανο στο στήθος και στα πόδια και θεραπευτείτε από…


Αυτή η πρακτική όσο παράξενη και αν φαίνεται έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα.

Τότε οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα φύλλα του λάχανου ως εξωτερικά επιθέματα για να θεραπεύσουν πολλαπλές παθήσεις!Αρχαίοι θεραπευτές θεωρούσαν πως το λάχανο περιείχε σημαντική ενέργεια, επειδή μεγαλώνει υπό το φως του φεγγαριού και η σύγχρονη διατροφική επιστήμη, αποδίδει τα οφέλη του στην υψηλή του περιεκτικότητά του σε θείο και βιταμίνη C.

Η αλήθεια είναι πως το λάχανο μπορεί και λειτουργεί σαν μαγνήτης τοξινών και άλλων παθήσεων που προσβάλουν το σώμα και το δέρμα! Συγκεκριμένα οι ιδιότητες των φύλλων του μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στη θεραπεία τoυ:

1.Πρηξίματος που προήρθε από τραυματισμό

Τοποθετείστε με έναν επίδεσμο το λάχανο πάνω στην περιοχή του πρηξίματος.Δείτε γρήγορα τα αποτελέσματα πριν πέσετε για ύπνο!Μέσα σε ένα βράδυ το πρήξιμο θα έχει υποχωρήσει αισθητά!

2.Πονοκέφαλος

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μία κομπρέσα με ένα φύλλο από λάχανο στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας.Ακόμα και ο πιο ισχυρός πονοκέφαλος θα φύγει μετά από λίγα λεπτά!

3.Θυροειδής Αδένας.

Άτομα που αντιμετοπίζουν ορμονικές διαταραχές του θυρεοειδή αδένα μπορούν να εξισορροπήσουν τα επίπεδα των ορμονών τοποθετώντας φύλλα πάνω στο λαιμό εκεί που βρίσκεται ο αδένας. Για καλύτερα αποτελέσματα κάντε την εφαρμογή πριν πέσετε για ύπνο.

4.Πόνοι στήθους από το θηλασμό.

Οι πόνοι του θηλασμού μπορεί να γίνουν επίμονοι και ιδιαίτερα ενοχλητικοί.Με μία κομπρέσα με λάχανο πάνω στο στήθος ο πόνος θα μειωθεί δραστικά μέσα σε λίγη ώρα!


Πηγή: www.mymind.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια