HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Η κατάσταση είναι πια εκτός ελέγχου στον Δήμο Δίου-Ολύμπου... Στο παρα πέντε γλύτωσε το αυτόφωρο ο δήμαρχος σήμερα...


Ο κακός χαμός σήμερα το πρωί έγινε μέσα στο δημαρχείο του Δήμου Δίου-Ολύμπου μεταξύ του δημάρχου και της νομικής συμβούλου του Δήμου. Ξεσηκώθηκε όλο το κτίριο απο τις φωνές τους...

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη σήμερα τις πρωινές ώρες μέσα στο δημαρχείο και οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος και η νομική σύμβουλος του Δήμου κυρία Αθηνά Χατζή.

Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι το αντικείμενο της διαφωνίας των 2 πλευρών ήταν μια αρνητική εισήγηση της κ Χατζή για ένα νομικό θέμα που απασχολούσε τον Δήμο τελευταία. Ο κύριος δήμαρχος είχε διαφορετική άποψη όμως απο την νομικό του Δήμου με αποτέλεσμα σε χρόνο μηδέν ν' ανέβουν οι τόνοι με τον δήμαρχο να επιτίθεται φραστικά στην κυρία Χατζή και να την βρίζει.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγήσει την κυρία Χατζή στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του Λιτοχώρου και να καταθέσει μήνυση εναντίον του δημάρχου κ. Δημόπουλου. Αμέσως κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ξεκίνησε περιπολικό προς το δημαρχείο για να συλλάβει τον δήμαρχο. Δυστυχώς όμως ο κύριος Δημόπουλος έλειπε την συγκεκριμένη στιγμή απο το Δημαρχείο. Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος έφυγε εκτός Νομού λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων κι έτσι το αυτόφωρο δεν εκτελέστηκε, και το περιστατικό έλαβε για την ώρα τέλος. Σημειώστε ότι η διαδικασία του αυτοφώρου τυπικά λήγει αύριο το βράδυ, και επομένως ο κύριος δήμαρχος θα είναι κατα πάσα πιθανότητα παρών στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 15 Νοεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια