HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Κατερίνη για τα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο Κατερίνης (βίντεο)



Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στην οδό Βότση 9 στον 1ο όροφο πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ.

Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κύριο Άδωνις Γεωργιάδης. Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ με την καθιερωμένη δοξολογία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν όλα τα κομματικά στελέχη, η κ. Αντιπεριφεριάρχης, ο Δήμαρχος, πρώην και νυν βουλευτές της Ν.Δ., ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κατερίνης καθώς και πλήθος κόσμου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη απο κόσμο. Βέβαια ο Δήμαρχος και το επιτελείο του, αλλά και αρκετοί ακόμη π ροσκεκλημένοι έφυγαν πριν την λήξη της τελετής, αφού εχθές την ίδια περίπου ώρα ήταν προγραμματισμένη και η τελετή έναρξης του χριστουγεννιάτικου "Πάρκου Χρωμάτων".


Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κύριος Σπυρίδων Κουλκουδίνας, και αφού χαιρέτισε τους παριστάμενους έκανε έναν απολογισμό των δράσεων της οργάνωσης. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα και η ανάγνωση της επιστολής χαιρετισμού της εκδήλωσης του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Λευτέρη Αυγενάκη. 


Κατόπιν τον λόγο πήρε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος αφού άσκησε σκληρή κριτική στην σημερινή κυβέρνηση και ιδιαιτέρως στον ίδιο τον πρωθυπουργό, μίλησε για τα σχέδια του κόμματος, τις ευθύνες που πρέπει ν' αναλάβει σήμερα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία ζητά άμεσα εκλογές.

Το Kapa-News ήταν εκεί και εξασφάλισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο απο την εκδήλωση:



Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια