HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δ.Κ. Κατερίνης: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Μετά από ένα γεμάτο έτος με δράση πέρα από τις τυπικές αρμοδιότητές μας, υποστήριξη και ενίσχυση άλλων δράσεων στην Κοινότητα, φροντίδα και έμπρακτο ενδιαφέρον για τις καθημερινές ανάγκες αυτής, πολιτών και επισκεπτών της, αλλά και ένα ρεκόρ συνεδριάσεων, στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης ξεκινάμε με την ίδια όρεξη και ενθουσιασμό μια ακόμη χρονιά και ευχόμαστε πρόοδο σε όλα τα επίπεδα στην Κοινότητά μας και τους ανθρώπους της. Καλή χρονιά!

Στιγμιότυπα από την κοπή της Βασιλόπιτας στο περιθώριο της 1ης συνεδρίασης για το 2017 την 17/1/2017 με τυχερή να αναδεικνύεται η σύμβουλος κ. Θεοδώρα Γραβάνη.

(Στη φωτογραφία από αριστερά ο δημοτικός υπάλληλος κ. Σάββας Μπαλόγλου και οι σύμβουλοι Λάζαρος Γκόλτσιος, Θεοδώρα Αθανασούλα, Ευγενία Τσιαμπέρα, Τζένη Δεληγιαννίδου, Γιώργος Αδαμόπουλος, Άννα Βαβατσιούλα, Ευθύμιος Τσίρκος, Ελευθερία Κορίτσα, Ανδρέας Καρασαββίδης, Τάσος Γιαμούζης, Θεοδώρα Γραβάνη και Γιάννης Χατζηιωαννίδης. Το συμβούλιο συμπληρώνουν οι Κελαϊδίτης Κωνσταντίνος, Κατσουφίδου Κατερίνα και Κασιτερίδου Λένα.)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια