HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΜΑΪΚΛ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ: Διευθυντής Φωτογραφίας στο Walking Dead


Ο Μάικλ Σατραζέμης είναι ο διευθυντής φωτογραφίας της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Walking Dead,  μάλιστα έχει σκηνοθετήσει και 7 επεισόδια.

Ο Μάικλ είναι ελληνικής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας στο “My Cousin Vinny” και μετά εστίασε την προσοχή του στην φιλμογραφία και τις κάμερες. Εργάζεται στον τομέα της κινηματογράφησης για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ξεκίνησε στη δημοφιλή σειρά Walking Dead ως κάμεραμαν στην πρώτη σεζόν, αλλά μέχρι την 4η σεζόν ανήλθε στη θέση του Διευθυντή Φωτογραφίας και του σκηνοθέτη σε κάποια επεισόδια.

«Θα δούμε μεγάλα πράγματα σε αυτήν την σεζόν, μεγαλύτερα από ποτέ. Είναι τέλειο να τα γυρνάς αυτά. Βάζουμε τον μεγαλύτερο φακό και γεμίζει η εικόνα με walkers και ανθρώπους. Και είναι τρελό να βλέπεις τόσους πολλούς walkers. Έχουμε τεράστια κοπάδια και γίνονται αρκετά συντριπτικά» είχε δηλώσει για την 4η σεζόν της σεζόν.

Λόγω του γεγονότος ότι η σειρά αλλάζει συχνά τις εξελίξεις στο σενάριο, ο Σατραζέμης δεν μπορεί να κάνει μακροχρόνιο σχεδιασμό, όπως έχει τονίσει σε διάφορες συνεντεύξεις του. Πάντα υπάρχει μια ιστορία που κρύβεται πίσω από το σενάριο του Walking Dead και γι’αυτό τα σκηνικά δεν διατηρούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, εναλλάσσονται συνεχώς.

Πηγή: Ellines.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια