HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πως να φτιάξετε με βότανα της φύσης ένα τσάι ιδανικό για αποτοξίνωση


Οι Έξι Οκάδες και ένα Δράμι μας προτείνουν ένα συνδυασμό με βότανα της φύσης για να φτιάξουμε ένα τσάι για αποτοξίνωση από τις βλαβερές χημικές ουσίες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Οι τοξίνες δημιουργούνται από την κακή διατροφή, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τη σκόνη, το κάπνισμα και το καθημερινό άγχος.

Στην διαδικασία αποβολής των τοξινών είναι χρήσιμο να τηρήσει κανείς μια σωστή διατροφή με αντιοξειδωτικά συστατικά.

Το τσάι αποτοξίνωσης είναι ένα μείγμα βοτάνων, το οποίο σε συνδυασμό με καλή διατροφή καθιστά τον οργανισμό υγιή και δυνατό.

Το τσάι αποτοξίνωσης περιέχει:

- Λεμόνι. Ο καρπός της λεμονιάς είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, διότι περιέχει βιταμίνη C και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

- Λουίζα. Oι ευεργετικές ιδιότητες της λουΐζας βοηθούν στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών από τον οργανισμό αλλά και την καύση της κυτταρίτιδας! Το τσάι αποτοξίνωσης με λουΐζα βοηθά στην αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού, στη ρύθμιση της όρεξης και στη διούρηση.

- Τσουκνίδα και Ταραξάκο. Και τα δύο δρουν ενάντια της τοξίνωσης και καθαρίζουν το αίμα, με αποτέλεσμα να την απομακρύνουν τπροσδίδοντας αντιβακτηριδιακή και αντισηπτική δράση.

-Αστεροειδής γλυκάνισος και Δεντρολίβανο. Έχουν αποχρεμπτικές ιδιότητες και βοηθούν αποτελεσματικά στην άμυνα του οργανισμού και της ενδυνάμωσής του.

Το τσάι αποτοξίνωσης είναι ιδιαίτερα εύγεστο και λεμονάτο.

Τρόπος παρασκευής

Ρίχνουμε ένα κουταλάκι (του γλυκού) από τα βότανα σε βρασμένο νερό, αφήνουμε τα 8' - 10' σουρώνουμε τα και σερβίρουμε. Συνιστόμενη ποσότητα είναι 2 -3 κούπες ημερησίως.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια