HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ κ. Παναγιώτης Σγουρίδης στην Κατερίνη (φωτο+βίντεο)


Άτυπη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης, και αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, κύριος Παναγιώτης Σγουρίδης, συνοδεία του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος κυρίου Κωνσταντίνου Κυζιρίδη.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί το κόμμα αυτό τον καιρό για να λύσει οργανωτικά θέματα, αλλά και να ακούσει απο κοντά τα προβλήματα της κοινωνίας.

Ο κ. Σγουρίδης συναντήθηκε με μέλη της τοπικής οργάνωσης των ΑΝ.ΕΛ. και συζήτησε μαζί τους για αρκετή ώρα τα προβλήματα της Πιερίας. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κατερίνη συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη και ξεναγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, αλλά και στην νέα Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα απο τον Υπουργό Υγείας.

Ο επόμενος σταθμός του κ. Σγουρίδη είναι τα Γιαννιτσά όπου αναμένεται να βρίσκεται σήμερα το απόγευμα.

Το Kapa-News εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό αλλά και δηλώσεις του κ. Κυζιρίδη για την επίσκεψή τους:





Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αφού χρόνια τώρα ο κύριος Παναγιώτης Σγουριδης έλυσε τα προβλήματα τής περιοχής της Ξάνθης, όντας επι
    χρόνια βουλευτής στο νομό Ξάνθης,αυτός ο οποίος μαζί με άλλους σαν και αυτόν θα πραγματοποιούσαν τον
    σοσιαλιστικό μετασχηματισμό με το ΠΑΣΟΚ, τώρα απο την θέση του Αντιπροέδρου των Ανελ θα λύσει και τα
    προβλήματα της Πιερίας!!!!! Α και κάτι που θυμήθηκα,δεν μας λέι τι έχει κάνει μέχρι τώρα στο ζήτημα των
    Πομάκων οι οποίοι δηλώνουν με μανία Έλληνες αλλά η Ελλάδα τους μαθαίνει Τουρκικά. Είναι καλά τα κολομπαριλικια με το προξενείο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!