HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Λευτέρης Σουλής απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους της Γανόχωρας για διαμαρτυρία...


Δημόσιο κάλεσμα μέσω Facebook ανακοίνωσε ο επικεφαλής της κίνησης των δημοτών της Γανόχωρας, κ. Λευτέρης Σουλής, με σκοπό την διαμαρτυρία για την κατασκευή του Σ.Μ.Α στην Γανόχωρα. Συγκεκριμένα καλεί τους κατοίκους την Πέμπτη 02/03/2017 και ωρα 11:00πμ να πραγματοποιήσουν την συγκέντρωση των κατοίκων του χωριού στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Κατερίνης. 

Η ανακοίνωση:

Με δεδομένη την αντιθεση μας προς την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης και την ομόφωνη απόφαση μετά από ψηφοφορία των κατοίκων του Δημοτικού διαμερίσματος ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ επιλέξαμε την Πέμπτη 02/03/2017 και ωρα 11:00πμ να πραγματοποιήσουμε την συγκέντρωση των κατοίκων του χωριού μας στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Κατερίνης.

Η διαμαρτυρία μας έγκειται στο γεγονός ότι αποφασίστηκε ερήμην μας και χωρίς να ληφθεί υπόψιν το υπερτατο αγαθο που λεγετε ΥΓΕΙΑ η εγκατάσταση και λειτουργία Σταθμού μεταφόρτωσης απορυματων(Σ.Μ.Α). Ζητούμε περαιτέρω την επανεξέταση του θέματος με σκοπό την εγκατάσταση του Σ.Μ.Α σε άλλη περιοχή του Δήμου με γνώμονα πάντα την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών συνεπειών που θα συνεπάγεται η λειτουργία του!

Καλούμε όσους από εσάς πιστεύετε πως ο αγώνας μας είναι δίκαιος να παρευρεθείτε στην συγκέντρωση μας!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια