HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οδηγοί φορτηγών έκρυβαν στο φορτίο τους μετανάστες


Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος ως οδηγός φορτηγού ψυγείου, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου, τρεις αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Κατά τον εντοπίστηκε επίσης, πρόχειρα κρυμμένος στα ημιαξόνια του φορτηγού, ένας αλλοδαπός στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης το μεσημέρι σήμερα στο λιμάνι της Πάτρας συνελήφθη και ένας 69χρονος αλλοδαπός διακινητής. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο νότιο λιμένα Πατρών εντός του χώρου ISPS, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 69χρονος ως οδηγός φορτηγού οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους στις παλετοθήκες του οχήματος, τέσσερις αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια