HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα ο Γιάννης Συμεωνίδης - Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί για τον αποκλεισμό!!


Η ΕΠΣ Πιερίας ανακήρυξε την Παρασκευή 17/3 τους υποψήφιους για τις εκλογές της 20ης Μαρτίου και όπως αναμενόταν, ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο νυν πρόεδρος, Δημήτρης Ελευθεριάδης, ο οποίος αποσύρθηκε τόσο από τις εκλογές της ΕΠΟ (ως εκλεκτός του «συστήματος»), όσο και από τις εκλογές της Ένωσής του, καθώς η ήττα και στις δύο περιπτώσεις είναι… εξασφαλισμένη!

Ωστόσο, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας πρόλαβε να βάλει την υπογραφή του στον αποκλεισμό του αντιπάλου του, Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος στηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων του Νομού, στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ και φυσικά από την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο λόγος του αποκλεισμού του είναι ότι εμπίπτει στα κωλύματα του αθλητικού νόμου και συγκεκριμένα του «χρεώνεται» ότι είναι έμπορος αθλητικών ειδών, άρα δεν μπορεί να λάβει μέρος στις εκλογές.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, τα στοιχεία που επικαλείται η νυν διοίκηση είναι έωλα και νομικά ελεγχόμενα. Για το λόγο αυτό, ο Γιάννης Συμεωνίδης θα προσφύγει την Δευτέρα στο Πρωτοδικείο και θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να πάρει προσωρινή διαταγή και να μπορέσει να λάβει μέρος στις εκλογές που διενεργούνται την ίδια ημέρα. Οι πιθανότητες να την κερδίσει είναι πολλές.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ακόμα και αν δεν καταστεί δυνατό να συμμετάσχει ο Συμεωνίδης στις εκλογές, η παράταξή του θεωρείται βέβαιη νικήτρια και αναμένεται να εκλέξει όλους τους συμβούλους στο νέο Δ.Σ. Άλλωστε, οι εποχές που η ΕΠΣ Πιερίας στήριζε το «σύστημα ΕΠΟ» και τις διοικήσεις που διέλυσαν το ποδόσφαιρο τις δύο τελευταίες δεκαετίες, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Η εν λόγω Ένωση, όπως δεκάδες άλλες, γυρίζει σελίδα, στέλνει τους «Ελευθεριάδηδες» στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και τάσσεται με τις δυνάμεις της εξυγίανσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια