HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έλενα Χατζηλιάδου: "Φέτος θα με τιμήσει η Γερμανία. Χρειάζομαι στήριξη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες". (φωτο+βίντεο)


Μάθαμε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες, και δεν χάσαμε την ευκαιρία να την ξανασυναντήσουμε και να μάθουμε τα νέα της απο τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.


Ο λόγος για την κατερινιώτισα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου, η οποία παραχώρησε άλλη μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στον συνεργάτη μας δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.


Η Έλενα είχε πολλά νέα να μας πει για την πορεία της απο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Ωστόσο ένα πράγμα στην ζωή της έμεινε σταθερό και αμετακίνητο. Η αδιαφορία της πολιτείας για τους νέους αθλητές και πρωταθλητές. Σ' αυτό δυστυχώς απ' όσα μας λέει η Έλενα στο βίντεο που ακολουθεί, η Ελλάδα παραμένει αδιάφορη και απούσα, συνεχίζοντας ν' απογοητεύει οποιονδήποτε θέλει να της προσφέρει κάτι καλό!


Στο βίντεο της συνέντευξης που ακολουθεί θα δείτε και θ' ακούστε την παγκόσμια πρωταθλήτρια να καταγγέλλει ανήκουστα πράγματα. Όπως για παράδειγμα, ότι εφέτος θα τιμηθεί απο την Γερμανία για όλα όσα έκανε στον αθλητισμό για την Ελλάδα, αλλά η χώρα που την γέννησε την αγνοεί εκκωφαντικά!!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...




Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια