HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το Kapa-News στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση (βίντεο)


Στο στούντιο της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, και φιλοξενούμενος της εκπομπής "Ευ Ζην" του Ευγένιου Παπαδόπουλου, βρέθηκε την Δευτέρα 20 Μαρτίου ο συνεργάτης μας δημοσιογράφος Πέτρος Σταθακόπουλος προκειμένου να εκπροσωπήσει το Kapa-News.

Σε μια 25λεπτη συνέντευξη ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Kapa-News, κ. Πέτρος Σταθακόπουλος μίλησε για την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, εξηγώντας τον τρόπο που λειτουργεί, το σκοπό της, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της.

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο κύριο Ευγένιο Παπαδόπουλο για το βήμα που μας παραχώρησε και φυσικά για την φιλοξενία στην εκπομπή του, που πρέπει να ομολογήσουμε ότι ήταν εξαιρετική!!!

Όσο για την ποιότητα και την επιτυχία της εκπομπής, νομίζουμε ότι η υψηλή τηλεθέαση που έχει, είναι ένα αυταπόδεικτο στοιχείο.

Θυμίζουμε, για όσους δεν την έχουν δει μέχρι σήμερα, (πράγμα μάλλον απίθανο) ότι η εκπομπή "Ευ ζην" με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Ευγένιο Παπαδόπουλο, μεταδίδεται καθημερινά απο 15:00 έως 17:00 απο την συχνότητα της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, και σε επανάληψη κάθε βράδυ στις 21:00.

Παρακολουθείστε το βίντεο:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια